Gå til hoved-indhold

Marselisborg Havn håber utroligt meget på en havneudvidelse

Der er en lang venteliste for at få havneplads i Marselisborg. - Vi arbejder derfor hårdt på at få en udvidelse af havnen, men i sidste ende er det en beslutning, som byrådet i Aarhus skal tage, men man er meget langt med planerne, forklarer havnechef Thomas D. Fog.

Flere både i brand ved Stubbekøbing Havn

Der har fredag morgen været brand i flere både ved Stubbekøbing Havn på det nordlige Falster. Alarmopkaldet kom klokken 05.49, men da politi og brandvæsen nåede frem, havde flammerne allerede bredt sig til flere omkringliggende både.

Millioner til maritimt mødested på Bønnerup Havn - sejlerne får glæde af det i 2024

Pengeregn til havn. Først gav Norddjurs Kommune lovning på to millioner kroner til Det Maritime Hus, og nu supplerer Realdania med yderligere fire millioner kroner. - Vi er jublende glade, siger formanden for Det Maritime Hus, Anton Høgh til TV 2 Østjylland.

Nyt elsystem til havne tjener sig selv ind på to-tre år

Med HarbaPower, der kan tilkobles eksisterende el-standere, overvåges forbruget nøje, hvilket gør det muligt at modtage el-refusion fra Skat. Danske Harba lancerer ligeledes en ny generation af betalingssystemet HarbaKiosk.

Herre i egen havn? Lille lystbådehavn med store muligheder til salg på Langeland

For to millioner kan du stå i spidsen og udvikle din egen lystbådehavn med nye tiltag og kreative idéer. Havnen i Dageløkke ligger midt i ét af de mest populære farvande herhjemme.

Vintertjek af båden i vandet er meget aktuel - Pantaenius giver råd

- Sørg for at alle søventiler er lukket, og alle dræn er renset og åbne. Der er som reel god plads i havnen om vinteren, så spørg havnefogeden, om det ikke er muligt benytte de bedst beskyttede pladser i havnen, forklarer bådforsikringschef, Gert Toft fra Pantaenius i Skive.

Opråb fra sejlere: Støt underskriftsindsamling for at udsætte vanvidsprojektet Lynetteholmen

Kære alle sejlere i Danmark, hjælp os her i København i Margretheholm Havn med en underskriftsindsamling for i første omgang at udsætte vanvidsprojektet Lynetteholmen, fortæller Klaus Schlichter fra gruppen Bevar Margretheholms Havn.

Koldings nordlige marina lukkes - sejlerne skal i 2023 til ny Marina City med 1000 bådpladser

Baggrunden for projektet er, at det er nødvendigt at udbygge den sydlige lystbådehavn Marina Syd, da den nordlige Lystbådehavn Nord skal flytte. Længst mod øst planlægges en klynge af op til 28 moderne husbåde. Kolding Sejlklub er positiv overfor ny havn.

50.000 brugere berøres af Lynetteholm - FLID vil i stedet bygge Danmarks Manhattan på Middelgrunden

Den kunstige ø skal flyttes til Middelgrunden. Her vil havne og sejlere ikke chikaneres, og det vil være muligt at etablere tusindvis af unikke lejligheder med havudsigt, mener FLID, der med arkitekt Dan Hasløv i spidsen har udarbejdet alternativt projekt. Minbaad.dk har talt med direktør i FLID,…

Nødråb fra sejlere: Klapbro kvæler Margretheholm Havn - vi ønsker lastbiler i akvædukt

Trafikministeren ønsker, at 100.000 vis af lastvogne med jord skal køres over en dæmning, som spærrer for adgang til havnen. S/K Lynetten på Amager ønsker en alternativ, hollandsk løsning, der nu er klar og består i at føre jordtransporterne under vandet i en såkaldt akvædukt. Læs deres opråb her.