Gå til hoved-indhold

20 nye bådpladser tæt på Horsens gågade

Den gamle Inderhavn er igennem de sidste par år forvandlet til et rekreativt område med en hyggelig lille byhavn, blot et par minutters gang fra Horsens bymidte.  

Vestlige Limfjordshavne - Thyborøn og Lemvig - har 30 procents flere besøg i juni 2019

Stor fremgang i antallet af lystbåde hos de lokale havne i juni måned 2019. Faktisk går Thyborøn lystbådehavn, Lemvig Havn og Lemvig Marina alle frem med samlet hele 30 procent i forhold til juni 2018.

30.000 gratis danmarkskort over lystbådehavne deles ud til lystsejlerne

Det efterspurgte danmarkskort over lystbådehavne er netop udgivet i en ny version, som i den kommende tid uddeles på havne over hele landet. Det nye kort er designet med distancetabeller og nyttige links. Se her hvor du kan hentet danmarkskortet.

16 havne i Sydsjælland og Møn går sammen om nyt turismefremstød på havneguide.dk

Det er nu nemmere for lystsejlere at finde inspiration til sejlerferien i SydkystDanmark. I denne uge gik et nyt online sejlerunivers i luften, skabt af 16 havne i Sydsjælland og på Møn. Det nye sejlerunivers lanceres på Havneguide.dk, Danmarks største havneportal.

Ny specialkonsulent skal skubbe på lystbådehavnenes udvikling

Tom Elmer Christensen ansættes pr. 1 august som specialkonsulent hos Foreningen af Lystbåde-havne I Danmark (FLID), hvor han skal være med til at styrke brancheforeningens faglighed, interessevaretagelse og betjening af foreningens 270 medlemshavne.

Sommerhavne: Kast fortøjningerne i Bogenses charmerende centrum

Det er muligt at komme helt tæt på den hyggelige stemning i købstaden på Nordfyn, hvor gamle bygninger præger gadebilledet. 45-årige Kenneth Olsen besøgte havnebyen med sin hustru og teenagedatter.

Alle kan lære at sejle - hør Blærerøven på P4 før Havnens Dag lørdag

Det kan virke uoverstigeligt at blive en del af sejlerlivet og fællesskabet på havnen, når man kommer udefra. Men det er en misopfattelse, fastslår årets Havnens Dag-ambassadør Mads Christensen. Lørdag den 25. maj byder 75 havne en masse landkrabber på aktiviteter.

Claus har sagt jobbet op – vil løse gæstesejlernes problem med smart app

Med smartphonen i hånden skal det være langt lettere for sejlere at finde en ledig plads i gæstehavnen. Appen, der netop er udkommet til Apple-brugere, er bygget op omkring et bruger til bruger-system.

Flakfortets fremtid fortsat uvis – dommen falder til sommer

Senest den 1. juli skal Miljø- og Fødevareklagenævnet beslutte, om Flakfortet skal føres tilbage til sin oprindelige stand. Bliver det tilfældet, går fortidsmindet en vanskelig tid i møde, fortæller øens havnefoged til Minbaad.dk.

'Blærerøven' Mads Christensen - årets ambassadør for Havnens Dag

Lørdag den 25. maj 2019 inviterer Vild med Vand-havne landet over for fjerde gang til Havnens Dag. Forfatter, foredragsholder og sejlentusiast Mads Christensen er årets Havnens Dag-ambassadør. 80 lystbådehavne er med på Havnens Dag.