Gå til hoved-indhold

Fredens Havn i stormvejr med synkende både og ulovlige bådbosættelser

Den flydende fristad ved voldene nær Christiania i København ser ud til at gå en usikker fremtid i møde. Den voksende samling af bådbosættelser bor ulovlig. Poltikere rykker nu. Se TV2 Lorry-indslag.

Drama i Lemvig: Båd gled ud af strop og ramte kajkanten

Båden ramte en af pullerterne, der gik lige gennem fribordet. Den også ramte kajkanten og knuste skrogbunden. Båd blev i stedet hængende på skrueakslen, der blev bøjet.

Fremmed mand brød ind i båd og boede der

Det er ikke kun fortøjninger du skal tjekke, når båden ligger i vandet. Det måtte en kvinde i Kerteminde sande, da hun ned kiggede til båden.

Kurs mod 1 mio. overnatninger i lystbådehavnene i 2018

Sommeren har været forrygende for de danske lystbådehavne – med 12 procent fremgang i antallet af gæstebådsovernatninger. Også tilgang af nye, unge bådejere skubber tallene i den rigtige retning.

Stigbordene er åbne igen - der arbejdes på permanent løsning

Gitrene ved stigbordene i Københavns Sydhavn har været til stor gene for kajakker og små både, men blev sat op efter vandscooterulykken forrige år. Nu har By & Havn fjernet dem, og arbejder på ny løsning.

Fyns Amts Avis møder vandflyver-kaptajnen Ulrik Nielsen

Den erfarne vandflyver-kaptajner, Ulrik Nielsen fra Tåsinge, har fløjet over 20.000 timer, blandt andet på Maldiverne og nu mellem Århus og København og til Faldsled, hvor kroen tager imod gæster.

Sejlere udlejer båden til beboelse i Handbjerg - får 70% af overskuddet

Turister i Limfjordsområdet kan nu skifte sommerhuset ud med en bådferie i havn. Private stiller deres båd til rådighed, hvorefter Handbjerg Marina håndterer selve udlejningen.

Rungsted Sejlklub mangler klubhus - venter svar fra havnebestyrelsen på 4. år

En langsommelig proces er i gang i Rungsted. Der er afsat over 3000 kvadratmeter til sejlsport på havnen, men der er ikke plads til den lokale sejlklub. Håbet er, at dette snart vil ændres.

120 både fyldte Ærøskøbing havn på et par timer

Siden 1982 er Peter Gast Schiffahrtsregatta afholdt i Ærøskøbing Havn. I denne 36. udgave tog det et par timer at få fyldt havnen med godt 120 både.

LM 28 voldsomt på grund i Hou - ejeren ramte ikke renden

En erfaren sejler måtte søndag hentes fra sin grundstødte båd, der sad urokkeligt fast på molesten i havneindsejlingen i østjyske Hou. Båden blev slæbt fri tirsdag.