Gå til hoved-indhold

Ekspert: Stormflod er fremtidens vejr

Storme og højere havniveau kan give udslag i flere oversvømmelser, siger fra Ole Mark, som er Ingeniørforeningens ekspert i klimatilpasning. Se live fra DR.

Højvande i havnene - hvordan gik det?

Minbaad.dk får nu overblik over Urds ødelæggelser. Send gerne fotos. 37 m/sek. er der målt ved vesterhavet. Foto fra Kerteminde, Københavnv, Assens, Aarhus og Horsens.

 

Langeland: Køb din egen havn

Dageløkke Lystbådehavn med 100 bådpladser er sat til salg. Drømmer du om et liv som foged i egen havn er chancen kommet. Se hvad den koster.

Klubformand langer ud efter Horsens Kommune

Når kommunens plan om boligprojekt bliver realiseret, vil stævnerne og klublivet på lystbådehavnen langsomt smuldre, forudser klubformand Bjarne Hansen.

Sejlsport i Horsens - boligbyggeri truer

Horsens Kommune har sendt lokalplanforslag i politisk behandling. Lokalplanen fortrænger sejlermiljøet til fordel for boligbyggeri, forklarer formand for Horsens Sejlklub Bjarne Hansen.

55 havne havde "Vild med Vand"

Lokalt bæres projektet af frivillige kræfter i de 55 havne, der har dedikeret sig til at invitere til åbne vand-aktiviteter. Næste år er havnens dag 10. juni.

Nyborg Marina kåret som Årets Havn 2016

Nyborg Marina har udviklet et spændende og aktivt miljø i havnen, som er attraktivt for sejlere, turister og byens borgere, siger Danske Tursejlere, som står bag prisuddelingen.

 

Malene: Det var synd for mig

Pludselig fridag skal bruges på havnen – i regnvejr. Frem med cyklen og på med sejlertøjet. De kan noget, de havne, blogger Malene Wilken.

Nogle sejlere sløser med bådstativet

I hvert fald væltede en sejlbåd i Aabenraa lørdag i 12 m/sek. - Kranmanden bør også være mere kritisk overfor bådstativerne, fortæller erfaren sejler Henrik Reese, der fandt båden.

Bøje: Tyske sejlere slipper ikke let i Gjøl

Flemming styrer Gjøl havn med hård hånd. Også da tyske sejlere lister ud af havnen uden at betale. Havnefogeden forfølger forbryderne i bil, blogger Bøje Larsen.