Gå til hoved-indhold

Ballen Havn rykker med 275 gæstebåde

Faktisk har havnen for fem år siden haft 350 gæstebåde. Nu er minbaad.dks Drabant 24 en af dem. Her er strand, god mad og en god festival lige nu. I dag fik jeg en plads mellem pælene.

Kan man lukke en havn?

I Ballen Lystbådehavn er der 240 gæstebåde i rækker med op 12 både. Minbaad.dk er netop ankommet i Drabant 24 og er 11. båd fra kajen. Samsøfestival tiltrækker sejlere.

Ny gratis mobil app gør havnebesøg nemmere

Ny dansk app skal hjælpe gæstesejlere i lystbådehavne til betaling og reservation af plads. Harba-appen findes til iPhone, iPad samt mobiltelefoner og tablets med Android-styresystem

Sejl til oplevelser – ny kalender på Havneguide.dk

Havnefester eller fred og ro? Krabbefiskeri eller maritim byvandring? Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID) lancerer ny havnekalender.

Sejlbåde væltede i Rudkøbing i voldsomt skybrud

Store lystbåde væltede og tykke fortøjningspæle knækkede som tændstikker i voldsomt uvejr torsdag aften.

Dockan Marina i Malmø opruster til danskerbesøg

Der er nu kommet flere argumenter til hvorfor man skal sejle til Malmø City. - Nye toiletter og ny marineshop er kommet til, fortæller havnechef Anders Lindskog til minbaad.dk.

60.000 besøgte Havnens Dag i solskin

40 danske Vild med Vand-havne havde fantastisk vejr til at vise både og aktiviteter frem. - Havnens Dag blev en stor, national succes, siger generalsekretær i Dansk Sejlunion, Mads Kolte-Olsen.

Aarhus Sejlklub føler sig chikaneret af unge

Man kan ikke længere lade ting ligge frit fremme, så forsvinder de, lyder det fra Toben Houborg, klubbens næstformand. Træner Finn 'Beton' Jensen tror på dialog og oplysning.

Politiet jagter især jetski i København med nyt fartøj

Københavns Politi og Marinehjemmeværnet har indlet et samarbejde med et nyt 10,5 meter langt indsatsfartøj med blink på.

Nu kan du booke havneplads i Klintholm

Klintholm Havn er nu med i MarinaBooking.dk og havnen er klar til at modtage reservationer, fortæller FLIDs boss, Jesper Højenvang.