Gå til hoved-indhold

15 mio. kr. til Middelfart Marina - nyt havstadion

Den fynske kommune kan bruge løs af 15 millioner kroner, sat af til badeanstalt for vinterbadere, strand og nyt havstadion til sejlsportsstævner.

Frie havnepladser i Rungsted - første gang i 40 år

Siden 1976 har Rungsted Havns 850 bådpladser været voldsomt efterspurgte, og familier har stået på venteliste i årevis for at få plads til båden. Nu er der 40 ledige pladser.

Ny servicekaj i Rudkøbing

Når lystbådejere og køretøjer med kranløft kommer til det gamle bassin i Rudkøbings lystbådehavn, vil de i år møde helt nye faciliteter.

Vild med Vand: Målet er nået - 40 havne tilmeldt

Med de tilmeldte havne er 2016-målet i hus inden Havnens Dag, som finder sted 29. maj. Håbet er mere liv på havnene samt nye medlemmer.

Prøv husbåd i Bork Havn med spabad

Sejlere er til husbåde, tror vi på. - Sauna, spabad og tre soldæk. Der mangler ikke noget på de ni husbåde i Bork ved Ringkøbing Fjord, fortæller udlejer Birthe Høst.

Marsvin bremser Nyborg-marina

Danmarks Naturfredningsforening klager over planerne, og klagen bremser projektet, indtil den er behandlet. Marsvin bliver stillet ringere, mener biolog.

Danica bygger for mia. på Tuborg-grund

KDY får nu svære ved at holde X-Yachts Gold Cup og M32-stævner. Plads til telte og parkering forsvinder delvist, da Danica har købt Tuborg Syd-grund af Carlsberg for 6-700 mio. kr. Opdateret kl. 16.07.

 

Ny portal til havnefogder

Vidensportalen Havnefogeder.dk ser nu dagens lys.

Ny tjekket marina på Grenada i Caribien

Clarkes Court Boatyard & Marina er nyt i Caribien, fortæller danske Glen Sørensen, der bor på St. Lucia, hvor ARC-sejlerne lige er ankommet fra Gran Canaria efter kapsejlads. Se kort fra paradis.

Nordeuropas største lystbådehavn til Nyborg

Efter flere års venten har Kystdirektoratet netop givet tilladelsen, som indbefatter marina med 2800 pladser samt landets største husbådehavn. Marinaen forventes at stå klar om otte år.