Gå til hoved-indhold

Sejlere har stævnet Hørsholm Kommune omkring Rungsted Havn

Sejlerne stævner Hørsholm kommune, som dog har planlagt at “hjemtage” havnen pr. 1 januar 2015 for omgående at likvidere selskabet og lægge det ind i kommunens drift, fortæller Lars Hendriksen.

Kystdirektoratet giver grønt lys i Knudshoved til 500 både

Men ejeren af havnen på Knudshoved ønsker 2500 pladser. Kystdirektoratet vil begrænse den kommende marina på Knudshoved til 500 pladser af hensyn til marsvinene i Storebælt.

Havnepriser ved vinteropbevaring

Det er ikke nemt at finde plads til båden på land. Vi tager pulsen på nogle havne i hovedstadsområdet, og kigger også på priser.

Aarhus-borgmester sigtes i sms-sag

Der bygges på livet løs på Aarhus Havn. En konflikt imellem kranførerne og havnens ledelse i 2012 medfører nu en sigtelse mod borgmester Jacob Bundsgaard.

Maritim kulturnat i København

I aften er det kulturnat, og det er en oplagt chance for at tjekke det maritime miljø ud. Vi har fundet en stribe arrangementer fra Georg Stage til en tur i Nyhavn.

Bådoptagning i sæsonen: Hvor svært ka' det være

Hvor får man sin båd op, hvis man skal tjekke bunden og kølens tilstand før en kapsejlads? Det lyder enkelt, men det er det ikke.

Penge fra A.P Møller til Aarhus

Sailing Aarhus har for alvor fået medvind, efter at A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har bevilget 36 mio. kroner.

Nyborg Marina: Planer bremset af Kystdirektoratet

Admiral Marina i Nyborg får kun tilladelse til en havn med 500 pladser - og det er ikke rentabelt, siger ejeren, som har ønsket 2500 pladser.

EFTERLYSNING: Bådflygtninge søger havn

A-cat fleeten i Skovshoved bliver hjemløs fra næste uge og frem til foråret 2015 grundet ombygning af havnen. 8-10 aktive vintersejlere er nu hjemløse. Har jeres havn plads?

God sommer giver flere overnatninger i havnene

Antal overnatninger i perioden januar til juli er steget fra 231.660 i 2013 til 239.322 i år, fortæller Danmarks Statistik til dr.dk.