Gå til hoved-indhold

Bådoptagning i sæsonen: Hvor svært ka' det være

Hvor får man sin båd op, hvis man skal tjekke bunden og kølens tilstand før en kapsejlads? Det lyder enkelt, men det er det ikke.

Penge fra A.P Møller til Aarhus

Sailing Aarhus har for alvor fået medvind, efter at A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal har bevilget 36 mio. kroner.

Nyborg Marina: Planer bremset af Kystdirektoratet

Admiral Marina i Nyborg får kun tilladelse til en havn med 500 pladser - og det er ikke rentabelt, siger ejeren, som har ønsket 2500 pladser.

EFTERLYSNING: Bådflygtninge søger havn

A-cat fleeten i Skovshoved bliver hjemløs fra næste uge og frem til foråret 2015 grundet ombygning af havnen. 8-10 aktive vintersejlere er nu hjemløse. Har jeres havn plads?

God sommer giver flere overnatninger i havnene

Antal overnatninger i perioden januar til juli er steget fra 231.660 i 2013 til 239.322 i år, fortæller Danmarks Statistik til dr.dk.

Bådflygtninge fra Skovshoved

Skovshoved Havn skal udvides og ombygges, og nu skal flere hundrede kølbåde og joller finde nyt opholdssted fra 1. september.

Fantastisk sejlervejr fortsætter i august

Det gode sommervejr forsætter i august, men toppen tages af temperaturen, så det bliver mere behageligt, fortæller DMI.

 

Højresving forbudt skilt i Skovshoved Havn

I Skovshoved er man i gang med udvidelsen af havnen. Og syd for er der gule afmærkninger, der suppleres af højresving forbudt skilt. - Hajtænder er der dog ikke, siger Jesper Sommer.

Fuser: Du kan alligevel ikke komme om bord på Marstal Mærsk

Både medierne og Ærøs turistforening løb med en halv vind, da de inviterede om bord på det gigantiske containerskib Marstal Mærsk.

Alternativ parkering i Middelfart

Måske var der optaget på campingpladsen, i alt fald har denne autocamper valgt et alternativt sted at campere. OL-sejler Peter Lang var på havnen.