Gå til hoved-indhold
KDY forhandler videre med Carlsberg og vil komme med en model, der vil gå hen i retning af den gamle model, men hvor nogle af Tuborg Yachtklubs ankepunkter bliver tilgodeset, siger Lars Ive. Foto: Troels LykkeHavne
KDY forhandler videre med Carlsberg og vil komme med en model, der vil gå hen i retning af den gamle model, men hvor nogle af Tuborg Yachtklubs ankepunkter bliver tilgodeset, siger Lars Ive. Foto: Troels Lykke

KDY-formand Ive: Carlsberg og KDY kommer med nyt udspil

Tuborg Yachtklub ville i dag ikke give KDY og Carlsberg tid til nyt forslag. - Og nu har de forladt mægling, som Carlsberg har taget initiativ til, siger Lars Ive til minbaad.dk. Retssag truer.

Af Troels Lykke |

Formand for KDY, Lars Ive, er forundret over at Tuborg Yachtklub i dag meddeler at de ikke ville give KDY og Carlsberg yderligere tid til en løsning for Tuborg Havn.

- Vi har afholdt to møderunder med Tuborg Yachtklub og Carlsberg og er kede af Tuborg Yachtklub har valgt at forlade forhandlingerne og overgive sagen til advokat. Vi ville sammen med Carlsberg gerne bruge nogle få dage mere på endnu en løsningsmodel, og ville ikke være klar med de nødvendige beregninger til et møde i dag. Men Tuborg Yachtklub ville ikke give os og Carlsberg den tid, og nu har de forladt den mægling som Carlsberg har taget initiativ til, for at alle tre parter Carlsberg, Tuborg Yachtklub og KDY kan blive enige, forklarer Lars Ive i dag til minbaad.dk.

Så hvad sker der nu i sagen om Tuborg Havn?

- Vi forhandler videre med Carlsberg og vil komme med en model, der vil gå hen i retning af den gamle model, men hvor nogle af Tuborg Yachtklubs ankepunkter bliver tilgodeset, så de forhåbentlig også kan se sig selv i en sådan aftale. 

Ifølge Tuborg Yachtklub vil KDY tiltræde en deklaration gældende for Tuborg Havn, som pålægger KDY at vedligeholde/udskifte stålspunsen i hele havnen ud fra hver ejerforening, men efterfølgende påfører KDY de 150 anvisningsindehavere den udgift/forpligtelse. Hvad siger du til den kommentar Lars Ive?

- Først og fremmest er der ingen der aner hvornår en sådan udskiftning skal finde sted, men formodentlig om 30-40 år i værste fald og for det andet er det et af de forhold, der indgår i de fortsatte forhandlinger med Carlsberg.

Tuborg Yachtklub vil ikke vente mere

Opdateret kl. 18.55 i dag med følgende kommentar fra Kim Hansen fra Tuborg Yachtklub:

- Vi ville gerne have holdt mødet med KDY og Carlsberg i dag, for ellers ville vi gå ind i sommerferien. Vi aftalte at vi speedede op for forhandlingerne og vi skulle have holdt mødet 7.30 dag, da alle vidste at feriesæsonen starter i næste uge. Vi kan ikke blive ikke blive ved med at vente en uge, som vi havde fået i udsigt. Tuborg Yachtklub ønsker bare at sagen bliver løst nu til gavn for havnen og alle i KDY og Tuborg Yachtklub.

content-loader
content-loader
content-loader