Gå til hoved-indhold

Gilleleje var blandt de værst ramte i stormfloden

Henrik Paulsen var på havnen og se de ødelagte både. Der er ødelagt lystbåde for 15-20 millioner kroner i havnen, og mange har ikke forsikring, vurderer bådhandler. Se nye billeder.

OK-sejler filmer Hellerup Havn under vand

Jens Lauge var på havnen for at tjekke om hans jolle var drevet væk. Her er hans korte filmklip.

Økonomisk katastrofe: Lystbådehavnene får ingen erstatning under stormflod

Foreningen af Lystbådehavne I Danmark: Det er en økonomisk katastrofe for havnene, da der ikke længere er erstatning til dem under stormflod, fortæller Højenvang fra FLID.

Gilleleje Lystbådehavn smadres af stormflod og både driver rundt

- Det er det værste, jeg har oplevet. Det hele er meget kaotisk, og folk står bare magtesløse og kigger på ødelæggelserne, siger Havnefogeden på Gilleleje Havn, Poul-Erik Clausen, til Jyllands-Posten.

Hornbæk Havn hårdt ramt

Stormfloden er toppet, men det er gået hårdt for sig i Hornbæk. Der er flere sunkne både, slået huller i en mole, og flere både driver rundt i havnen.

Minbaad.dks Drabant 24 klarer den – endnu

Jacob Ryding fra Ryding Maritime har været en tur på Svanemøllehavnen, for at tjekke Troels Lykkes Drabant 24, Dagmar. Vandstanden topper først senere i dag.

Forhøjet vandstand i Øresund

Lige nu topper første bølge af stormfloden i Øresund. Havnefoged Jesper Tjott fortæller, at vandstanden er halvanden meter over daglig vande, men den stiger stadig. Se fotos.

Vikingeskibsmuseet i fare

Ved Vikingeskibsmuseet på Roskilde Havn står vandet nu op ad vinduerne. Museet er blevet sikret med plader og sandsække, men vandet er ved at trænge ind.

DMI: Voldsom storm på vej – hun hedder Bodil

Opdateret: Stormen er er rykket lidt frem og rammer nu Danmark fra torsdag middag og til ud på natten til fredag. Det bliver jyderne der først står for skud, og der varsles også om forhøjet vandstand.

Nedstemt klubformand i Bogense skyder igen

- Nu må det være på tide med en lidt mere nuanceret belysning af fakta, sådan skriver eksformand Klaus Bentzen i et modsvar til den fyrede havnefoged Poul Erik Nielsen. Opdateret 26.11.