Gå til hoved-indhold

Årets bedste lystbådehavne 2013

Det er websitet Duelighedsklubben, der har vurderet de bedste havne, på basis af sejlernes vurderinger. I alt 22 havne ender i kategorien ”Perfekte”.

Sass Larsen: Nul erstatning til ødelagte havne

Erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen afviste mandag at ændre loven, så havnene kan få erstatning efter stormen Bodils hærgen.

Konservative rejser sag om Bodil, der ødelagde havnene

De Konservative tager sagen om de ødelagte havne op over for Erhvervs- og Vækstminister Henrik Sass Larsen.

Gæt et fyrtårn

Fyret her er fra 1877 og bruges i dag til privat beboelse. Hvor står det?

 

Støt Gilleleje havns opbygning - regeringen er ligeglad

Der er stort set ryddet op på Gilleleje Havn, men forude venter et større arbejde med at rekonstruere lystbådehavnen. Indsamling er i gang, så vi på den ødelagte havn.

Brev til ministeren om ødelagte havne

FLID og Dansk Sejlunion har sendt et brev til erhvervs- og vækstminister Henrik Sass Larsen (S) med en opfordring til at hjælpe de lystbådehavne, der står med millionregninger oven på ”Bodil”s hærgen.

Stadig ledige havnepladser i Vedbæk

Med udvidelsen af Vedbæk Havn kan sejlere uden for for Rudersdal Kommune få en havneplads. Og der er stadig ledige pladser.

Vandet løb ud af Aabenraa Lystbådehavn - fotos

Stormen Bodil gå over i historiebøgerne i Aabenraa. Alt vandet var nemlig forsvundet under stormfloden, og flere sejlbåde lå på havbunden. Dehler-forhandler Henrik Reese har sendt fotos.

FLID efter stormskaderne på havneanlæg: Politikerne har svigtet

Gilleleje Havn opgør stormskaderne til cirka tre mio. kroner, Hundested har skader for to mio. og flere andre har ødelagt havneanlæggene og ingen stormfond eller forsikringsselskab kan hjælpe.

Sådan gik Bodil amok i Danmark

Fiskeguiden har produceret en video med levende billeder og almindelige fotos. Se blandt andet Bodil ramme Helsingør og Gilleleje.