Gå til hoved-indhold

Gæstesejlere svigtede også Marstal Havn i år

I Marstal Havn er antallet af gæstesejlere det mindste i 12 år. Andre havne melder om samme tendens, regn og blæst har bl.a. fået skylden for de få gæstesejlere.

Borgmester: Man skal føle sig tryg i Københavns Havn

Københavns politi vil nu få at vide, at der fra rådhuset ses med stor alvor på lovløsheden i havnen, fortæller kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V).

15 ud af 14.000 sejlere blev i år taget for fartsejlads i København

Politiet sender en patrulje to til tre gange om ugen fra omkring maj til september i Københavns Havn, siger politiet, der ikke selv har en båd. Borgere er irriteret over fartsyndere.

Vedbæk Havn udvides med 160 bådpladser

Et flertal i Rudersdal Kommunalbestyrelse giver havnen mulighed for at udbygge fra 460 til 620 bådpladser i 2014. Kun SF stemte imod.

1. etape af Fredericia Lystbåde Havn klar

Efter 14 års tilløb kunne lystbådehavnen i Fredericia indvie 1. etape af havnerenoveringen. Byggeriet har stået på i halvandet år, og forventes at stå helt færdig til sæsonen 2013.

Ledige bådpladser på nyt site findbådpladser.dk

Krisen sætter spor i lystbådehavnene. Der er masser af ledige bådpladser, siger direktør i Foreningen af Danske Lystbådehavne i Danmark (Flid), Jesper Højenvang. 19 havne er pt. tilmeldt.

 

Nordhavnsprojekt: Hellerup-høfde i fuld gang

En ny høfde ved Hellerup Havn skal forhindre sejlrenden i at sande til som følge af Nordhavnsudvidelsen. Høfden bliver samtidig en ny anløbsbro.

Fire døde i speedbådulykke - ramte stenmole

Fire mænd er døde efter en speedbådsulykke nær Hundige Havn. SOK (Søværnets Operative Kommando) har bjærget fire døde.

Sejlklub på pæle i Vejle

Vejle havn står foran en større udbygning. Derfor skal sejlklubben Neptun og Vejle Motorbådsklub flytte ud på en klubø, der står på pæle.

Ups - men har du kasko dækker forsikringen

Motorbåden skal i vandet før alle jollerne blokerer slæbestedet. For denne bådejer gik det for stærkt. - Men har han kasko på bilen dækker den, siger Topdanmark til minbaad.dk. Se foto-serie.