Gå til hoved-indhold

FLID vil gøre lystbådehavnen attraktiv med rabatter til unge

Mere liv, større indtjening og fælles markedsføring var temaet da 238 havnefolk fra hele landet i denne uge var samlet til seminar og havnemesse i Fredericia. Læs om nye ideer til havnene.

 

Tuborg Havn har fået jordforbindelse - priser sænket med 50 procent

KDY og Tuborg Havn har vendt udviklingen med udvidelse af molehovederne og lavere priser, der skal trække fastliggere og gæstebåde til. Der er stadig ledige pladser.

Vrag ved Prøvestenen - kender du ejeren?

Vi har modtaget et foto af en ret død båd, fotograferet i går, ved den nye Prøvestenshavn. Ved du hvis båd det er?

Havnelodsen er ikke opdateret

Havnelodser på både net og søkort er ikke opdateret. Det skyldes til dels nedskæringer i Geodatastyrelsen, men også manglende indberetninger fra havnene.

Frækt tyveri fra Tuborg havn – kan du hjælpe

Pantaenius efterlyser en motorbåd: Prinsess V 39 fra 1996, ”Nathalie”, der blev stjålet fra Tuborg Havn søndag d. 3. november. Der gives dusør for de rigtige oplysninger.

Dagens tilbud: Bønnerup Strand til salg

Ifølge fotoet her, er Bønnerup Strand til salg. Hvad den skal koste vides ikke, men det ser da ud som et spændende og udfordrende tilbud.

Den nye Fredericia Lystbådehavn undgår konkurs

Foreningen Fredericia Lystbådehavn har med Fredericia Motorbådsklub og Fredericia Sejlklub indgået en ny aftale med Assosiated Danish Ports, der ved årsskiftet overtager driften af lystbådehavnen.

Gæt en havn

Ud for denne havn kan der komme store bølger og meget strøm. Kender du den?

SKAT: Klapjagt på bådejere

SKAT har nu indledt en veritabel klapjagt på bådejere. Marselisborg havn har med trusler om dagbøder, måttet udlevere lister over samtlige bådplads-havere i havnen.

Havnechef fyret i Bogense for at sætte H-både gratis i vandet til stævne

Poul Erik Nielsen er bortvist af Nordfyns Kommune fordi havnen med kran satte 10 H-både gratis i vandet til et stævne. - Jeg fulgte blot havnens kutyme, siger Poul Erik Nielsen til minbaad.dk