Gå til hoved-indhold

Forhøjet vandstand i Øresund

Lige nu topper første bølge af stormfloden i Øresund. Havnefoged Jesper Tjott fortæller, at vandstanden er halvanden meter over daglig vande, men den stiger stadig. Se fotos.

Vikingeskibsmuseet i fare

Ved Vikingeskibsmuseet på Roskilde Havn står vandet nu op ad vinduerne. Museet er blevet sikret med plader og sandsække, men vandet er ved at trænge ind.

DMI: Voldsom storm på vej – hun hedder Bodil

Opdateret: Stormen er er rykket lidt frem og rammer nu Danmark fra torsdag middag og til ud på natten til fredag. Det bliver jyderne der først står for skud, og der varsles også om forhøjet vandstand.

Nedstemt klubformand i Bogense skyder igen

- Nu må det være på tide med en lidt mere nuanceret belysning af fakta, sådan skriver eksformand Klaus Bentzen i et modsvar til den fyrede havnefoged Poul Erik Nielsen. Opdateret 26.11.

FLID vil gøre lystbådehavnen attraktiv med rabatter til unge

Mere liv, større indtjening og fælles markedsføring var temaet da 238 havnefolk fra hele landet i denne uge var samlet til seminar og havnemesse i Fredericia. Læs om nye ideer til havnene.

 

Tuborg Havn har fået jordforbindelse - priser sænket med 50 procent

KDY og Tuborg Havn har vendt udviklingen med udvidelse af molehovederne og lavere priser, der skal trække fastliggere og gæstebåde til. Der er stadig ledige pladser.

Vrag ved Prøvestenen - kender du ejeren?

Vi har modtaget et foto af en ret død båd, fotograferet i går, ved den nye Prøvestenshavn. Ved du hvis båd det er?

Havnelodsen er ikke opdateret

Havnelodser på både net og søkort er ikke opdateret. Det skyldes til dels nedskæringer i Geodatastyrelsen, men også manglende indberetninger fra havnene.

Frækt tyveri fra Tuborg havn – kan du hjælpe

Pantaenius efterlyser en motorbåd: Prinsess V 39 fra 1996, ”Nathalie”, der blev stjålet fra Tuborg Havn søndag d. 3. november. Der gives dusør for de rigtige oplysninger.

Dagens tilbud: Bønnerup Strand til salg

Ifølge fotoet her, er Bønnerup Strand til salg. Hvad den skal koste vides ikke, men det ser da ud som et spændende og udfordrende tilbud.