Gå til hoved-indhold

Masser af ledige bådpladser på Fyn

Der har aldrig været flere ledige bådpladser rundt om hele Fyn, viser en rundringning, TV 2/FYN har lavet. Kun to steder, i Otterup og i Svendborg, er der ingen ledige bådpladser.

Ny app gør livet lettere for storebæltssejlere

Find den lokale købmand, se hvor der kan tankes brændstof og få tips til, hvilke lokale seværdigheder der er i nærheden. Det er bare tre funktioner i den nye app Maritimt Knudepunkt Storebælt.

Det må du i Københavns Havn

Set i lyset af de seneste dages debat om speedbåde og vandscootere i Københavns Havn, kan du her læse, hvad du må og ikke må, når du færdes i havnen.

Vanvidssejlads i Københavns Havn

Med sommerens komme, er det også blevet højsæson for fartsyndere i Københavns havn. Førere af vandscootere, speedbåde og jetski ser stort på fartgrænserne.

Vedbæk Havn udvides

Vedbæk havn er ved at sande til. For at løse det problem, skal dele af havnen renoveres. I forbindelse med renoveringen, har man valgt at udvide den med ca. 130 nye bådpladser. Bådejere udefra er velkomne.

Marinaguide.dk med i kapløbet om online-booking af havnepladser

Lystbådehavnene i Hou, Bønnerup og Aabenraa er nogle af de første havne i Danmark, der tilbyder online booking af attraktive pladser. Det gør de via den nye online guide Marinaguide.dk.

Book gæsteplads til årets festivaler

Skal du til festival på Tunø eller Samsø? Så kan du booke gæsteplads i havnen på forhånd med MarinaBooking.dk, og sikre dig en god plads.

TV: Vanvidssejlads i København fortsætter

Den er stadig helt gal med for hurtig vandscooter- og speedbådsejlads i Københavns Havn, og politiet gør langt fra nok, lyder det på TV 2 Lorry.

Book gæsteplads online i 25 danske havne på MarinaBooking.dk

25 havne i Danmark er klar til at modtage bestillinger, på havnenes eget site; MarinaBooking.dk. Forening af Danske Lystbådehavne, FLID, står bag. Se hvilke havne der er med.

Brand i Albin 25 i Bogense Havn

Brandvæsnet var kun 5-7 minutter om at nå frem til en brændende motorbåd, fortæller havnechef Poul Erik Nielsen til minbaad.dk. Brand opstod sandsynligvis i det elektriske system.