Gå til hoved-indhold

Tidligt forår får isen til at true både i Ringkøbing

Igen bryder nu isen ind over moler, og enkelte både er i fare for at gå til. Vi har en beskyttet A-havn, så jeg forstår ikke, at bådene bliver liggende på ydermoler, siger Kim Specht.

Nyt smart optaget eller fri skilt til havnen

Bent Larsen fra Dyvig Bro har opfundet et smart skilt til havnene og har sat det i produktion. Her fortæller han til minbaad.dk om skiltets fordele.

Frysende bådtyve tilkaldte politiet

To unge mænds tyveri af galeasen Hjalm i Holbæk Havn i nat, endte med en redningsaktion med helikopter i morges. Tyvene sad fast i isen.

Snestorm tog styringen under bådoptagning

Fotojournalist Mick Andersen kørte ned på havnen i Sæby og det var godt, for to mand ku ikke holde en stor motorbåd i blæsten. I morgen lover DMI 10 m/sek.

Ny Skovshoved Havn klar i 2015 hvis pladser sælges

Minimum 75-80 procent af de 220 nye bådpladser skal sælges, inden havneprojektet kan stå færdigt i 2015. Og det bliver uden to etager bygning og en kanal i havnen.

Take-away på kajkanten

De Københavnere der tilbringer sommeren i Tisvilde savner den lokale bistro i vintermånederne. Nu åbner Tisvilde Bistro i Waterfront i Hellerup.

Choktal: 600.000 færre overnatninger i juli i danske havne siden 2006

Gæstesejlerne holdte sig væk fra de danske havne i år, også danskerne, men især svenskerne, tyskerne og nordmændene svigtede med 54.000 færre overnatninger i juli. Siden 2006 er tallet halveret.

Hygge er en dag på havnen

Ricky og René Hansen har brugt weekenden på at rigge deres Spækhugger af. Når man har en lille båd er der tid til at grille kyllinger og lege med ungerne på havnen. Læs Rickys efterårshistorie.

Gæstesejlere svigtede også Marstal Havn i år

I Marstal Havn er antallet af gæstesejlere det mindste i 12 år. Andre havne melder om samme tendens, regn og blæst har bl.a. fået skylden for de få gæstesejlere.

Borgmester: Man skal føle sig tryg i Københavns Havn

Københavns politi vil nu få at vide, at der fra rådhuset ses med stor alvor på lovløsheden i havnen, fortæller kultur- og fritidsborgmester Pia Allerslev (V).