Gå til hoved-indhold

Marinaguide.dk med i kapløbet om online-booking af havnepladser

Lystbådehavnene i Hou, Bønnerup og Aabenraa er nogle af de første havne i Danmark, der tilbyder online booking af attraktive pladser. Det gør de via den nye online guide Marinaguide.dk.

Book gæsteplads til årets festivaler

Skal du til festival på Tunø eller Samsø? Så kan du booke gæsteplads i havnen på forhånd med MarinaBooking.dk, og sikre dig en god plads.

TV: Vanvidssejlads i København fortsætter

Den er stadig helt gal med for hurtig vandscooter- og speedbådsejlads i Københavns Havn, og politiet gør langt fra nok, lyder det på TV 2 Lorry.

Book gæsteplads online i 25 danske havne på MarinaBooking.dk

25 havne i Danmark er klar til at modtage bestillinger, på havnenes eget site; MarinaBooking.dk. Forening af Danske Lystbådehavne, FLID, står bag. Se hvilke havne der er med.

Brand i Albin 25 i Bogense Havn

Brandvæsnet var kun 5-7 minutter om at nå frem til en brændende motorbåd, fortæller havnechef Poul Erik Nielsen til minbaad.dk. Brand opstod sandsynligvis i det elektriske system.

Bestil gæstepladsen online i nabolande på dockspot.com

Flere og flere ønsker sikkerhed for en gæsteplads i sommerturens favorithavnene, som når man bestiller hotelværelser til ferien, forklarer Knut Iversen fra dockspot.com. 40.000 er nu registreret.

Skovshoved Havn udvides - trods store protester

Så fik borgmester Hans Toft alligevel gennemført Skovshoved Havns udvidelse, skriver en sur borger. Se bare på Tuborg Havn, lyder det blandt andet.

Vrag i Christianshavns Kanal: Isen holdt den oppe

Anders Dylov kan fra sit vindue kigge ned på Christianshavns Kanal, hvor en båd sank. Da isen forsvandt, forsvandt også båden, der nu ligger på bunden af kanalen.

Havneudvidelse i Skovshoved er hjemme

Der er nu solgt 259 bådpladser i Skovshoved Havn. Det svarer nogenlunde til de 80% der skulle sælges, for at havneudvidelsen kunne blive til noget, erfarer minbaad.dk.

Fucking forår - L23 sejler VIL sejle nu i Aarhus

Minbaad.dk er lige nu på Danmarks Journalisthøjskole, for at lære mere om videoproduktion. En af opgaverne fra en DR-fotograf hed: Fucking forår. Se 59 sekunder med L23-sejler Henrik Ernst.