Gå til hoved-indhold

Københavns Nordhavn – igen en svipser?

Der har været meget debat om udvidelsen af Nordhavnsområdet. En af vores læsere fra Østerbro i København, Anders Dylov, har gjort sig nogle dystre tanker om byudvidelsen.

Vrag ved Bornholm fundet - Banner 41 "Lykke"

Vragdele fra den sunkne båd, der er fundet ved Bornholm tidligere på ugen, er nu identificeret som ”Lykke” fra Kerteminde, der blev stjålet i 2007. Vidner efterlyses. Katrine Bertelsen graver i sagen.

Hundested Havn: 150 års jubilæum

I år er det 150 år siden den første sten blev lagt til en havn i Hundested. Siden er havnen vokset betragteligt og er i dag en af de vigtigste i Nordsjælland.

Ny havnelods på nettet - Yourportpilot.com

Tursejleren Mads Voldby fra Svanemøllehavnen har åbnet hjemmesiden yourportpilot.com. Hjemmesiden er tænkt som ”sejlernes svar på Facebook”.

Gratis at passere broer i Københavns havn

Københavns Kommune overtog den 24. januar 2012 ejerskabet af Langebro og Knippelsbro. Det er nu blevet gratis at passere broerne, og der er faste åbningstider.

Kop kaffe gav ny havn i Fredericia

Når lystsejlerne i Fredericia kan glæde sig til en ny og meget større havn til sommer, er det byens borgmester, der gav en hånd.

Pas på ved Anholt

Bygningen af en af verdens største havvindmølleparker medfører sejladsforbud i et større område mellem Anholt og Grenå. Forbuddet gælder fra nu og de næste to år.

Høj vandstand i Fredericia, Faaborg, Svendborg og Dragør - billeder

Hallberg Rassy-forhandler Bo Hold har sendt billeder af højvande i Fredericia. Vandstanden skulle kulminere kl. 14 i dag. Se nu også billeder fra Faaborg, Svendborg og senest Dragør.

Gæt en lavvandet havn

Når vinterstormen raser i Danmark er det ikke alle havnene, hvor det er smart at have sin båd liggende, kan du gætte hvilken havn, der her er tale om?

(For) store prisforskelle på havnepladser

Sejlerne flygter fra havnene i Ringkøbing Fjord. En læser, Kim Specht, mener, at havnen i Bork er alt for dyr sammenlignet med f.eks. Lemvig. Se priserne her.