Gå til hoved-indhold
Oprydningen på Gilleleje Havn kommer til at tage tid. Foto: Lars Kindt Hendriksen/facebookHavne
Oprydningen på Gilleleje Havn kommer til at tage tid. Foto: Lars Kindt Hendriksen/facebook

Oprydning i Gilleleje – forsikringsselskaber går sammen

Topdanmark, Pantaenius og Codan slår nu kræfterne sammen, for at få ryddet op i Gilleleje. Ikke alle ejere til de havarerede både er fundet endnu.

Af katrine bertelsen |

De tre store bådforsikringsselskaber Pantaenius, Topdanmark og Codan, forener nu kræfterne for at få ryddet op på Gilleleje Havn. Forude venter der en større logistisk opgave med at få de over 25 havarerede både redt ud fra hinanden, da de ligger hulter til bulter.

- Det er som et mikado-spil, hvor man dårligt kan flytte på noget uden at det hele ramler, siger Svend Holmbo Sørensen fra Topdanmark til minbaad.dk, - så det skal planlægges omhyggeligt.

Bådene skal sorteres, nogle skal på stativ og nogle skal skrottes. Andre skal på værft, og det kræver lastbiler med kran. Ikke alle bådejere til de havarede både er fundet endnu, og de skal findes før forsikringsselskaberne tager over.

- Vi sender tre bådkyndige derop, en fra hvert selskab, så vi kan få dannet os et overblik, og finde ud af hvilke både, der hører til hvilket forsikringsselskab, fortæller Svend Holmbo Sørensen. - Til alt held står den kommende uge på mildt vejr og kun lidt vind, så vi kan tage det stille og roligt, fra en ende af.

Foto: Henrik Paulsen

content-loader
content-loader
content-loader