Gå til hoved-indhold

Copenhagen Marina udsat på ubestemt tid

Der er meget store byggemodnings- og byggeomkostninger ved at opføre en lystbådehavn med 1.400 bådpladser og pengene mangler p.t. til marinaen, vurderer By & Havn.

Både drev rundt i Sundkrogshavnen

Stormvejret forleden betød at flydebroer drev sammen og skabte skader i Sundkrogshavnen. Der var også udblæste sejl og klamper, der røg af broer, fortæller Sejlklubben København.

Havnen i Bork mister lystbåde

Bork lystbådehavn i Ringkøbing Fjord mister sejlere i hastigt tempo. Havnen er for dyr, og sejlerne vil ud hvor der er sjovere turmuligheder.

Holbæk Gamle Havns Beddinger bevares

Efter fem års kamp er det lykkedes Foreningen Holbæk Gamle Havns Beddinger at indgå en aftale med Holbæk kommune, om at bevare byens to unikke beddinger og drive dem videre i ti år.

Søndre Frihavn: Fra A- til B-havn

Anlægsarbejder på Marmorkajen kombineret med stærk østenvind har ødelagt en flydebro i en del af Københavns Havn. Søndre Frihavn er blevet nedklassificeret.

Avis: 22 både protesterede mod spadestik

Store sejlskibe lå side om side med motorbåde og små joller, da første spadestik onsdag eftermiddag skulle tages til en ny 180 meter lang bro over inderhavnen i København.

Bonderøvshavn i Limfjorden

Også havne har personlighed. Og medlemmerne af Tunnelhavnens Bådelaug på nordsiden af Limfjorden kalder deres havn en bonderøvshavn. Nørresundby Avis var forbi.

Plyndringstogt i Rungsted Havn - video ønskes

Magtesløs havnemester efterlyser lovændring og fremhæver videoovervågning af Rungsted Havn. Det sker i kølvandet på en række bådtyverier i havnen. ShipShape bestjålet.

Sejlerne svigter Anholt, Samsø og Tunø i år

Ø-havne rammes hårdere, da sejlerne ikke vil blæse inde på en ø. Juli har mest budt på skyer, blæst og regn - og det kan lysbådehavnene på de østjyske øer nu mærke.

Flere sejlere besøger Skagen og Frederikshavn

Mens Anholt og Samsø svigtes så ser det anderledes ud nord på. Lystbådehavnene i Skagen, Frederikshavn og Sæby er i fremgang med gæstesejlere.