Gå til hoved-indhold

Sejler efter debat om nedslidte både i havnene: Min båd er ikke smuk, men vi bruger den flittigt – er det OK?

Nedslidte eller forladte både optager pladser i de danske havne - men man kan godt sejle med grønne alger på dækket. Det mener Shipman 28-ejer, Henriette Stage, der hellere trækker redningsvesten end arbejdstrøjen over hovedet.

Minbaad.dk undersøger: Der er få ledige havnepladser på Fyn - se hvilke her

Minbaad.dk har tidligere bragt artikler om det store problem med manglende bådpladser i de danske lystbådehavne. Derfor har vi nu kontaktet syv havne på Fyn for at undersøge, hvor det i øjeblikket er muligt at få plads.

Stem og nominer Årets Havn 2023 og vind redningsvest

Du kan frem til 31.10.2023 stemme på din favorithavn. Bag konkurrencen står Danske Tursejlere i samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og Minbaad.dk. Årets Skulderklap er også med i konkurrencen.

Sejler foreslår havne-vandring som i kolonihaver for at sikre både holder niveau ellers ekskluderes båden

Der er lange ventelister i havnene, så nu foreslår Carsten Henriksen fra Fjellebroen på Sydfyn, at vi i havnene gør som i kolonihaverne, hvor man tjekker vedligehold af hus og have. - Hvis der fortsat ikke rettes op på forholdet, kan det, i yderste konsekvens, føre til eksklusion, siger sejleren.

 

Misligholdte og forladte både i din havn trods en lang venteliste? I Vordingborg Kommune vil man rydde op

Vordingborg Kommune ejer 14 havne, hvoraf de 8 driftes som decideret lystbådehavne. I forbindelse med vedtagelsen af en ny stor strategiplan for havnene i kommunen er en af de første indsatser at få ryddet op og ud i havnene, så der kan skabes plads til bådejere, der betaler og prioritere deres båd.…

Sammenligning af gæstepriser - de billigste havne ved Østjylland

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit af gæstepriserne i havnene ved Østjylland, Øresund og i Storstrøms farvandet. I denne artikel sammenlignes priserne på gæsteleje pr. nat på Østjylland. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 12 og 15 meter.

Sammenligning af gæstepriser - de billigste havne i Storstrøms farvandet

Anna fra minbaad.dk har undersøgt gæstepriserne i et udsnit af havnene ved Østjylland, Øresund og i Storstrøms farvandet. I denne artikel sammenlignes priserne på gæsteleje pr. nat i Storstrøms farvandet. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10, 12 og 15 meter.

Marina Minde i Flensborg Fjord skifter navn til X-Yachts Marina Minde, der har plads til store lystyachts

X-Yachts værft vil videreudvikle marinaen med de nuværende medarbejdere, fx skal broerne have en gennemgang. Der er kun få havne, der som Marina Minde kan klare både op til 23 meters længde og 7 meters bredde. Søndag 10. september 2023 holdes en festlig dag i havnen.

Sammenligning af gæstepriser - her er de billigste havne i Øresund

Anna fra minbaad.dk har undersøgt et udsnit gæstepriserne i havnene ved Østjylland, Øresund og i og omkring Storstrøm. Vi starter i Øresund, hvor priserne på gæsteleje pr. nat præsenteres. Til slut i artiklen kåres prisvinderne for både under 10, under 12 og 15 meter. To havne skiller sig ud.

Svendborg Havn er smukkest på Fyn, mener 16.000 læsere

Svendborg Havn er den smukkeste på Fyn og øerne. Sådan lyder læsernes dom, efter Fyens Stiftstidende bad dem stemme på deres favorit blandt 16 havne, som var med i konkurrencen. Avisen viser også dronefotos fra 16 havne.