Gå til hoved-indhold
Havne
Christian Elkrog, administrerende direktør i Harba glæder sig over investeringen. Foto: Harba

Erfaren investor og iværksætter går ombord hos Harba-systemer til havne

Erhvervsmand Jens Karstoft er nu gået ind i Harbas bestyrelse, hvor han ikke blot bidrager med økonomisk kapital, men også livsvigtig erfaring. Det sker på baggrund af et 2023, hvor den danske virksomhed formåede at skabe vækst.

Af Troels Lykke |

De danske Harba-systemer, der hjælper havne med adminstrationen, har potentiale. Det mener den erfarne investor og iværksætter Jens Karstoft, der er gået ind i Harbas bestyrelse og leder investeringsrunden. 

En investeringsrunde, der har til formål at stabilisere Harbas forretningsdrift yderligere og gøre virksomheden overskudsgivende.

Det skriver Harba selv i en pressemeddelelse.

Skal arbejde på kundernes tillid

Virksomhedens udvikling er de seneste år fulgt tæt af Jens Karstoft. En udvikling, der får investoren til at udtrykke tillid til Harbas idé og produkt:

- Jeg ser et stort potentiale i Harba. Virksomheden har formået at lave et markedsledende produkt, men har også været udfordret. Vores kunder lægger mange æg i vores kurv, så vi har et stort ansvar og skal sikre dem, at vi også er her om fem, ti og femten år. Jeg mener, at den rigtige vej til at vise dette er at blive økonomisk uafhængig af investorer, komme til profitabilitet og forblive det, påpeger Jens Karstoft og fortsætter:

- Udviklingen af virksomheden skal gå hånd i hånd med vores kernekunder, havnenes behov. Vi, min medinvestor og jeg, er sammen med resten af Harba-teamet målrettede mod at komme til profitabilitet snarest muligt, så vi kan øge tilliden fra vores kunder.

Jens Karstoft er vigtigst

Det er ikke kun pengene på bundlinjen, der luner på Harbas kontor. Ikke mindst dét at have en erfaren medspiller på holdet får smilene frem:

- Det er skønt at få penge ind, men dét, jeg glæder mig mest over ved denne aftale, er, at vi får Jens ind og arbejde aktivt i virksomheden. Han har stor erfaring med at vækste profitable virksomheder og give en sublim kundeoplevelse, både når det kommer til produkt, men også support og service, som jeg har erfaret er noget af det sværeste, når man vokser hurtigt, forklarer Christian Elkrog, administrerende direktør i Harba.

Investeringen vil gøre det muligt for Harba at styrke sin position som den førende leverandør af havneadministrationssystemer i Europa.

Med støtte og ekspertise fra Jens Karstoft sigter virksomheden mod at optimere sin drift, forbedre kunderejsen og drive bæredygtig vækst.

Om Harba:

Harba Systems ApS er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i havneadministrationssystemer. Deres innovative løsninger strømliner havnedriften samt forbedrer effektiviteten og den samlede kundeoplevelse.

Med fokus på løbende forbedringer og teknologiske fremskridt er det Harbas målsætning at levere de bedste tjenester i klassen til havne, marinaer og sejlklubber i hele verden.

content-loader
content-loader
content-loader