Gå til hoved-indhold

45 kobberhætter stjålet fra broer i Grenaa Marina

Tyveriet er politianmeldt. Hætterne har en betydelig værdi og vil være meget dyre at erstatte. - Har du lagt mærke til mistænkelig adfærd på havnen eller har du set hætterne, så kontakt endelig Grenaa Marina, lyder det fra havnechefen.

Rungsted Havn får nye flydebroer i 2023

Rungsted Havn står overfor en større modernisering i de kommende år. Konkret er der tale om fem flydebroer i den sydlige del af Rungsted Havn, som er nedslidte og trænger til udskiftning.

Pas på tyveri af træ i havnene - vigtige træklodser stjålet i Lynæs Havn

Der er forsvundet halvanden palle med de træklodser, bådene placeres på, når de står på land. Derudover var der også forsvundet, hvad der svarer til en hel palle med hårdt træ, lyder det fra den nordsjællandske havn.

 

Årets Havn – konkurrencen i nye klæder - stem på din havn indtil 31. oktober

”Vi har bl.a. et ønske om at udbrede konkurrencen og motivere endnu flere sejlere til aktivt at deltage i udvælgelsen af årets havn,” forklarer Sune Abelgren Olsen, Projekt- og Udviklingschef i Danske Tursejlere, hvor BÅD og minbaad.dk nu er med i juryen.

Tempo Bådsalg øger sikkerhed i Ishøj Havn med flere redningsstiger

Første skridt i opgraderingen har været montering af endnu flere redningsstiger. Både nye og eksisterende er monteret med solidt håndtag på enten bolværk og bro-kanten. 

Malmø Festival i august med musik og kultur - oplagt mål at sejle efter

Den 12.-19. august er der atter den populære Malmø festival med masser af gratis arrangementer inden for kultur, musik, børnearrangementer osv. Næsten alle arrangementerne ligger i gåafstand fra Dockan Marina, få sømil fra København.

Årets Havn – konkurrencen i nye klæder - Minbaad.dk nu med i jury - stem på din havn

Danske Tursejlere har som supplement til det eksisterende samarbejde med Foreningen for Lystbådehavne i Danmark (FLID), allieret sig med Dansk Sejlunion, Bådmagasinet og Minbaad.dk, hvad angår juryen. Alle kan fortsat stemme indtil 30. september.

Sommerhavne: I Lundeborg får børnene hurtigt nye venner

Et beskyttet miljø gør det let for de yngste familiemedlemmer at komme i kontakt med jævnaldrende, mens forældrene kan nyde lokale råvarer på havnefronten. 38-årige Maja Astrup Hansen giver gode råd til den fynske havn.

Kaos i Kerteminde: 40 både brugte forkert indsejling og ramte store sten

I Kerteminde er man ved at udvide havnen med nye broer og ny indsejling, hvor den sydlige indsejling i marinaen er lukket. Sejler Jan Harris Hansen fra Amandas by forklarer i en kort video med minbaad.dk. Entreprenøren Aarsleff har ansvaret for afmærkningen.

Specialafmærket forbudsområde ved indsejling til marinaen i Kerteminde - undgå kæmpe sten

Det er kun tilladt at besejle marinaen via den nordlige indsejling, da der er påbegyndt opfyld af store sten i den sydlige indsejling. Flere sejlere fortæller at afmærkningen er utilstrækkelig. Tjek SejlSikkert-app eller deres hjemmeside. Flere har allerede ramt sten i indsejling.