Gå til hoved-indhold

Nye regler træder i kraft torsdag: Nu skal du bære mundbind i klubhuset og i marinebutikker

Fra torsdag kræver et besøg i det lokale klubhus brug af mundbind, ligesom bindet skal bæres i butikker og lignende. Det er til gengæld muligt af afholde generalforsamlinger med op til 500 medlemmer, hvis anbefalingerne nøje overholdes.

 

Nye corona-restriktioner kan få store fysiske og mentale omkostninger

Idrætsforeninger er nervøse for, hvad statsministeren melder ud i dag. For en markant nedsættelse af forsamlingsforbuddet til eksempelvis 10 personer vil ramme foreningslivet benhårdt og få store fysiske og mentale omkostninger for danskerne, fortæller DIF.

Sejl og studér - og få del i et nyt fællesskab i Kolding

Sejl og studér er et koncept, som allerede er udbredt i flere andre sejlklubber i Danmark. I Kolding har tre unge, Karoline, Christoffer og Pia, slået sig sammen om at udbrede konceptet. - Hovedformålet er at få flere unge på havet, forklarer Karoline Thomsen.

Det lysner for sejlsporten i Aalborg Sejlklub efter køb af J/70'er

- Med klubbens køb af en J/70'er kan vi tilbyde kurser og træning for let øvede, unge, midaldrende og gamle sejlere, der ikke har de mange penge til selv at eje og drive en sejlsportsbåd fra en stor, international klasse, forklarer Thyge Steffensen, sejladsleder i Aalborg Sejlklub.

 

Dansk Sejlunion efter forvirring: Fortsæt den daglige klubtræning - men drop fællesspisning og fester

Forældre kan med god samvittighed sende deres børn til træning i landets sejlklubber. Det understreger sejlunionen, efter en besked på folkeskolens Aula-net onsdag skabte tvivl blandt flere sejlerforældre.

Dansk Sejlunion ansætter Spækhugger-sejler og journalist Julie Elver som kommunikationsansvarlig

Efter flere måneders tavshed fra Dansk Sejlunion sker der nu noget. 37-årige Julie Elver bliver nemlig hovedkraften i Dansk Sejlunions samlede kommunikationsindsats. Hun er aktiv sejler i Kvindelig Sejlklub og medejer af en Correbee21.

Tyveri af to 30 hk Suzuki-motorer fra følgebåde i Hellerup Sejlklub

En af Danmarks mest vindende sejlklubber har været udsat for tyveri. En Optimistjolle blev også stjålet, men er fundet igen. Den blev sandsynligvis brugt til at transportere de stjålne påhængsmotorer.

Formand Gert Eriksen fik farvel med 3 kanonskud - nu en savnet ildsjæl i Yachtklubben Furesøen

Yachtklubben Furesøens formand gennem de sidste 10 år, 63 årige Gert Eriksen, afgik pludselig ved døden den 17. juli 2020. Altid var han i fuldt vigør, hovedet fyldt med fremtidsplaner, fortæller Anne Hopmann med mindeord på vegne af bestyrelsen og Ilene Eriksen.

Plakater og flyers gav 35 nye Optimist-sejlere til Kaløvig Bådelaug

Så let kan det gøres. - Plakater og uddeling af flyers på skolerne i det nordlige af Aarhus resulterede i 25 nye Optimist-sejlere til klubben samt 10 på venteliste, fortæller Bo Jarvig, cheftræner i Kaløvig Baadelaug. Klubben kæmper samtidig med coronareglerne, derfor må forældre holde sig væk.

Sejlklubberne i Aarhusbugten støtter Sailing Aarhus med sekscifret beløb

I maj søsatte Sailing Aarhus støttekampagnen ’Set Sail With Aarhus’ i et forsøg på dække det hul i budgettet, som coronapandemien har skabt. Nu træder fire af foreningens medlemsklubber til med et sekscifret beløb, der giver fornyet håb hos Sailing Aarhus.