Gå til hoved-indhold

Sådan blev Dansk Sejlunions bestyrelse for 2019 efter kampvalg

Jørgen Thorsell er eneste nyvalgte medlem af bestyrelsen. Han blev indstillet til posten af KDY - Royal Danish Yacht Club, og han træder ind i stedet for Jens Haugaard. Ved formiddagens generalforsamling i Danmarks Sejlsportsliga Forening blev Jørgen Thorsell også valgt som ny formand.

Ungdomsindsats udløser Klubudviklingspris til Snekkersten Skotterup Sejlklub

Snekkersten Skotterup Sejlklub modtager Dansk Sejlunions Klubudvikingspris 2019. På få år har klubben skabt et fantastisk sejlermiljø for børn og unge, hvor tæt samarbejde med naboklubber og kommune er vigtige elementer. 

 

Derfor vil DS-formand Line Markert fjerne kredsene fra vedtægterne

I en formandsblog fra Line Markert før Dansk Sejlunions generalforsamling på lørdag i Middelfart, uddyber hun bestyrelsens tilgang til forslaget om at fjerne kredsene fra Dansk Sejlunions vedtægter.

Snaptun Sejlklub og OneSails varmer op til sæsonstart med træningsweekend

Trim4Race er navnet på træningsweekenden den 27.-28. april i Snaptun Sejlklub. Her får man en oplagt mulighed for at banke rusten af fra vinteren og samtidig få gode tips og tricks fra OneSails, som følger med i gummibåd, forklarer Tue S. Andersen fra DH-DM.

Fever-Tree og Sailing Aarhus går sammen om sejlads og drinks til østjyderne

Fremover kan østjyderne krydre oplevelsen af sejlads i verdensklasse med fine drinks. Mixer-brandet Fever-Tree og den århusianske sejlsportsforening har netop indgået et to-årigt partnerskab.

Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub søger trænere til kapsejladsskole

K.A.S. er ved at lave Danmarks bedste Kapsejladsskole for voksne sejlere, der ønsker at dygtiggøre sig inden for kapsejlads. Sejladsen foregår i Spækhuggere og J70’ere, fortæller Charlotte Andersen fra klubben.

Budgetteret overskud i Dansk Sejlunion mislykkedes - minus på 679.000 kr. i 2018

2018 sluttede med minus på bundlinjen i Dansk Sejlunion. Den primære årsag er manglende kommercielle indtægter. - Utilfredsstillende, konstaterer formand, Line Markert. I 2017 var underskuddet på 951.000 kr.

 

Sejlklubber og enkeltpersoner er nomineret til Klubudviklingsprisen 2019

Syv kandidater er med i kapløbet om Dansk Sejlunions Klubudviklingspris og en check på 20.000 kroner. Der kan stemmes frem til den 10. marts.

Dansk Sejlunions bestyrelse ønsker at droppe kredsene

Kredsene skrives ud af Dansk Sejlunions vedtægter i et omfattende forslag, som sejlunionens bestyrelse fremlægger på generalforsamlingen i marts.

 

Ranum Efterskole køber 5 nye hollandske Aira 22ere

Ranmum Efterskole ved Limfjorden køber den hollandske båd, der blev nomineret til Euopean Yacht of the Year 2019. De 5 Aira 22ere skal bruges til tur- og kapsejlads. Båden kan sejles af seks personer, da cockpittet er kæmpestort. Båden har sænkekøl og el-motor