Gå til hoved-indhold

Grønlandske børn deltog ved sejlsportsdag i KDY

32 grønlandske og danske børn var en tur på Øresund, arrangeret af KDY Sailing Event og Gentofte Kommune. Der blev sejlet kapsejlads ud for Skovshoved Havn.

Mindeord. Great Dane-bygger og OL-bronzevinder Klaus Baess er gået bort

OL-bronzevinder i Drage i 1948 og KDYer Klaus Baess var en legende i den danske bådbranche. Han samarbejdede med Aage Utzon, som designede Great Dane 28 skroget. Baess blev 94 år.

SUPaarhus flytter ind i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Stand-up-paddling-foreningen SUPaarhus og Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter har indgået en lejeaftale, som giver SUPaarhus mulighed for at flytte ind i sejlsportscentret.

Unge Oure-sejlere repræsenterer Danmark ved ungdoms EM i match race

To unge sejlere fra Oure Sejlgymnasium skal repræsentere Danmark ved åben ungdoms EM i match race i Kroatien. Danmark stiller med i alt tre besætninger.

Generalsekretær i Dansk Sejlunion Mads Kolte-Olsen: Færdig med sejlsport

- Min rejse med sejlsporten er slut. Jeg vender blikket mod andre muligheder. Efter 5½ år stopper jeg, forklarer Kolte-Olsen, der fra i dag er fortid i Brøndbys betonbunker. Nu tager Chr. Lerche over.

Det er blevet hipt at sejle igen - sejlklubber oplever vækst

I Odense Sejlklub har de allerede fyldt ny skolebåd, og ventelisten til duelighedsbevis til sejlbåd er lang. I resten af landet er tendensen den samme, skriver fyens.dk.

Spar Nord Fonden støtter unge sejlere med 600.000 kr.

Unge i alderen 15-23 år får nu bedre muligheder for at udfolde sig i sejlsporten. Det sker takket være donation fra Spar Nord Fonden fordelt over de næste tre år.

44 Julemærkebørn var med KDY på vandet

44 børn fra Julemærkehjemmet 'Liljeborg' i Roskilde fik vind i håret, da de hoppede ombord på KDY's DS37-matchracebåde.

Unge Aarhus-sejlere glade for J/70ere på Tunø-sommerlejr

Det er ikke kun de voksne der er glade for J/70erne, forklarer Opti-far Allan Mogensen fra Aarhus Sejlklub.

Thurø Sejlklub lærer de unge om plyndringer på sommerlejr

1000 års opdagelser på én uge, er hvad 25 unge sejlere fra Thurø Sejlklub gennemlever i årets Sommersejl. Fx om vikingernes plyndringer.