Gå til hoved-indhold

Unge Oure-sejlere repræsenterer Danmark ved ungdoms EM i match race

To unge sejlere fra Oure Sejlgymnasium skal repræsentere Danmark ved åben ungdoms EM i match race i Kroatien. Danmark stiller med i alt tre besætninger.

Generalsekretær i Dansk Sejlunion Mads Kolte-Olsen: Færdig med sejlsport

- Min rejse med sejlsporten er slut. Jeg vender blikket mod andre muligheder. Efter 5½ år stopper jeg, forklarer Kolte-Olsen, der fra i dag er fortid i Brøndbys betonbunker. Nu tager Chr. Lerche over.

Det er blevet hipt at sejle igen - sejlklubber oplever vækst

I Odense Sejlklub har de allerede fyldt ny skolebåd, og ventelisten til duelighedsbevis til sejlbåd er lang. I resten af landet er tendensen den samme, skriver fyens.dk.

Spar Nord Fonden støtter unge sejlere med 600.000 kr.

Unge i alderen 15-23 år får nu bedre muligheder for at udfolde sig i sejlsporten. Det sker takket være donation fra Spar Nord Fonden fordelt over de næste tre år.

44 Julemærkebørn var med KDY på vandet

44 børn fra Julemærkehjemmet 'Liljeborg' i Roskilde fik vind i håret, da de hoppede ombord på KDY's DS37-matchracebåde.

Unge Aarhus-sejlere glade for J/70ere på Tunø-sommerlejr

Det er ikke kun de voksne der er glade for J/70erne, forklarer Opti-far Allan Mogensen fra Aarhus Sejlklub.

Thurø Sejlklub lærer de unge om plyndringer på sommerlejr

1000 års opdagelser på én uge, er hvad 25 unge sejlere fra Thurø Sejlklub gennemlever i årets Sommersejl. Fx om vikingernes plyndringer.

Tidligere DS-boss Ibsen: Lerche forstår klubber og sejleres behov

Ny direktør i unionen, Christen Lerche, der for tre år siden kun holdt få måneder som KDY-direktør, får gode anbefalinger af sejlere, herunder den tidligere generalsekretær i flere årtier, Dan Ibsen.

 

Svendborgjollen - 50 år og perfekt til foreningssejlads

Bjørn Jensens konstruktion fra 1969 er i dag søspejdernes bedste bud på et sikkert fartøj med plads til en patrulje. Nu har søspejderne i Svendborg, Rudkøbing og på Thurø fået syv nybyggede joller.

Næstkommanderende i Dansk Sejlunion Steen Wintlev-Jensen stopper efter 23 år

Sejladschef Steen Wintlev-Jensen, der har en bunke viden om sejlerskoler, uddannelse, forsikring, friluftspolitik, bundmaling og andet stopper i Brøndby, han fortsætter dog som konsulent.