Gå til hoved-indhold

Søspejderne: Tursejlads og fællesskab fastholder sejlerne

De ældste ungdomssejlere bliver i søspejdergrupperne, forklarer foreningen. Det stærke fællesskab, der opstår omkring tursejladsen, lokker.

Rundvisning i Aarhus Internationale Sejlsportscenter

Thomas Capitani fra Sailing Aarhus giver en rundvisning i det 82 mio. kroner dyre sejlsportscenter, der står klar til foråret. Se på to minutter, hvordan det ser ud lige nu.

Lynetten vinder Christianshavnerpris på 13.085 kr.

Sejlklubben i Margretheholm Havn har grebet de lokales interesse for sejlsport. Med stort frivilligt arbejde er klubben blevet et åndehul for de lokale, hvilket nu hædres med pris.

Efter sejltur: Borgmestre i Kbh. skyder cykelbro i sænk

To borgmestre og et medlem af økonomiudvalget fik rundtur i Svanemøllen. Her fik sejlere og roere politikerne til at droppe deres opbakning til cykelbroen, der vil genere havnens brugerne.

KDY søger ny klubsekretær

Den vellidte og flittige Jette Jansen går nu på efterløn på kontoret i Tuborg Havn, derfor søger den royale sejlklub en ny sekretær

Guldfuglene Jena og Katja fejret i Hellerup

Team Danmark, Dansk Sejlunion, borgmester Toft, landsdækkende medier og sejlere mødte op. Vi havde sendt fotograf Mogens Hansen. Se hans skud fra 49erFX-VM-fejring.

Tre nye J70 både døbt i Horsens Sejlklub

Horsens Sejlklub døbte i torsdags 3 nye J70 sportsbåde. Lokale samarbejdspartnere støtter projektet.

Hør om smarte Vetus-systemer i sejlklubben

VetusOnline.com pakker bilen med produkter og kage, og sætter kursen mod landets sejlklubber. Lær gratis om firmaets særlige systemer, der forenkler montering af fx toiletter.

Aqua-Dress grundlægger Torben Olesen fra Aarhus er død

Manden bag sejlertøjfirmaet Aqua-Dress, Torben Olesen, har kastet sidste fortøjning og blev 70 år. Han var reserve til OL i 1972 i Finnjolle for Steen Kjølhede. Det blev også til Folkebåds-sejr i Guldpokalen.

 

Kan man stille krav til frivillige i sejlsport?

Få svaret her. Stævneleder Torsten Jacobsen, fortæller hvordan det er at motivere og styre 80 frivillige under et kæmpe Star-VM i Troense.