Gå til hoved-indhold

KDY og Skovshoved Sejlklub stopper samarbejde om unge

Efter i tre års samarbejde med et fælles ungdomscenter, er begge klubber nået til den erkendelse, at der er nogle udfordringer, der ikke kan løses.

KDY brugte 835.000 kr. på advokat på kun et år

Kammeradvokaten, der kører sag for KDY mod Tuborg YachtKlub, der ønsker penge til vedligeholdelse af havnen, er dyr. KDY-formand Lars Ive skal forklare røde tal i denne uge.

Venøbos brøl: Er sejlerskolerne gode nok?

Erik Venøbo var på Klubkonference med Dansk Sejlunion: Vores sejlerskoler kan faktisk kan blive bedre, efter britisk forbillede. Men må man stille krav til frivillige?

Frivillig: Derfor træner ung mand juniorsejlere

At god energi smitter er for 22-årige Mikkel Larsen et nøglebegreb i arbejdet som frivillig i Bork. Som kun 17-årig startede han den trænerkarriere, han trofast har holdt fast ved lige siden.

7500 medlemmer: Her er fremtidens sejlerklub

Facebookgruppen ”Tursejlads og sejlsport” har det seneste år oplevet et voldsomt vokseværk. Med det følger både sejlglæde og heftige diskussioner. Læs interview med stifter Lars H. Knudsen.

OL-sejlere dedikerer 2. plads til ungt talent

Jørgen Jensen og Hans Olesen kåres til årets sejlere i Horsens grundet afviklingen af de ugentlige pigekapsejladser. OL-piger dedikerer samtidig deres 2. plads til det unge talent Christian Vinkler.

Natorp om Gråsten-sag: Kendelser skal respekteres

Men blogger DS-formand: - Jeg vedstår, at Dansk Sejlunion ikke er uden ansvar i Gråsten-sagen. Der er meget, vi har lært undervejs.

Respekteret DS-dirigent blev kun 60 år

Formanden for Dansk Sejlunions Ordensudvalg og fast dirigent ved generalforsamlingen, advokat Niels Bo Andersen er efter længere tids sygdom død i en alder af blot 60 år.

Mærsk-gave til Thurø: En ny J/70’er

Med donation på 375.000 kroner fra Mærsk-fonden bliver drømmen til virkelighed i Thurø Sejlklub. J/70’er står klar i starten af næste sæson.

Frivillig i sejlsport: Fra 5 til 50 juniorsejlere på ét år

Roskilde Sejlklub har fundet vejen til de unges sejlerhjerte. På kun et enkelt år er der sket en ti-dobling i antallet af unge sejlere. Læs interview med frivillig i juniorudvalget, Lennert Petersen.