Gå til hoved-indhold

Prøv J/70’er i Hellerup

Hellerup Sejlklub inviterer alle interesserede til arrangementet ”Prøv Noget Nyt” lørdag den 13. juni 2015. Her kan man - under grundig vejledning - udforske sejlerlivets glæder i klubbens joller og både.

SUP mere populært - 28 instruktører nu klar

Dansk Sejlunion har i 2015 oplevet en øget interesse for instruktørkurser fra surfklubber, sejlklubber, kajakklubber og uddannelsesinstitutioner.

50 joller til stævne i Isefjordskredsen

Når det første af fire stævner løber af stablen i Isefjordskredsen, bliver det med deltagelse af over 50 joller.

 

Havneåbning og standerhejsning i Skovshoved

Efter længere tids byggearbejde på Skovshoved Havn, kunne havnen endelig åbnes og Skovshoved Sejlklub holdt standerhejsning.

Gråsten Sejlklub suspenderes i fem måneder af Dansk Sejlunion

Klubben kan frem til 1. oktober genaktivere sit fulde medlemskab med ved at efterleve kendelser fra Ordensudvalget og fra DIF-Idrættens Højeste Appelinstans. Se hvad klubben nu ikke må.

Skælskør Amatør-Sejlklub - en 100 årig i god form

Lørdag var 150 klubmedlemmer til jubilæumsfest. Harboes Bryggeri deltog også i festen, hvor Pernille Griese fra bryggeriet overrakte en check på 50.000 kr.

Forår i Brøndby Strands Sejlklub

Fotograf Mogens Hansen var på pletten, da to skolebåde kom i vandet til standerhejsning i Brøndby Strands Sejlklub. Nu skal flere af de unge sejle i klubbens H-både.

Fredericia Motorbådsklub vil ud af Dansk Sejlunion

Fredericia Motorbådsklub vil meldes ud af Dansk Sejlunion. Det er for dyrt og vi får ikke noget ud af det, lyder det fra klubben.

Æresmedlemmer satte standeren i Rudkøbing

Rudkøbing Sejlklub inviterede lørdag 11. april medlemmerne til Standerhejsning. Klubben har fået en Hobie Cat i gave til juniorer.

Unge: Tilmeld dig til sommersejlads nu

Dansk Sejlunion har netop åbnet for tilmelding til de eftertragtede sommeraktiviteter for børn og unge, som bl.a indbefatter både dagstræning og camps over flere dage.