Gå til hoved-indhold

7500 medlemmer: Her er fremtidens sejlerklub

Facebookgruppen ”Tursejlads og sejlsport” har det seneste år oplevet et voldsomt vokseværk. Med det følger både sejlglæde og heftige diskussioner. Læs interview med stifter Lars H. Knudsen.

OL-sejlere dedikerer 2. plads til ungt talent

Jørgen Jensen og Hans Olesen kåres til årets sejlere i Horsens grundet afviklingen af de ugentlige pigekapsejladser. OL-piger dedikerer samtidig deres 2. plads til det unge talent Christian Vinkler.

Natorp om Gråsten-sag: Kendelser skal respekteres

Men blogger DS-formand: - Jeg vedstår, at Dansk Sejlunion ikke er uden ansvar i Gråsten-sagen. Der er meget, vi har lært undervejs.

Respekteret DS-dirigent blev kun 60 år

Formanden for Dansk Sejlunions Ordensudvalg og fast dirigent ved generalforsamlingen, advokat Niels Bo Andersen er efter længere tids sygdom død i en alder af blot 60 år.

Mærsk-gave til Thurø: En ny J/70’er

Med donation på 375.000 kroner fra Mærsk-fonden bliver drømmen til virkelighed i Thurø Sejlklub. J/70’er står klar i starten af næste sæson.

Frivillig i sejlsport: Fra 5 til 50 juniorsejlere på ét år

Roskilde Sejlklub har fundet vejen til de unges sejlerhjerte. På kun et enkelt år er der sket en ti-dobling i antallet af unge sejlere. Læs interview med frivillig i juniorudvalget, Lennert Petersen.

Ny hovmester på Skovshoved Havn

Per Voss tiltræder 1. december som ny hovmester hos Restaurant Sejlklubberne. I KDY og Skovshoved Sejlklub finder man skiftet oplagt til nytænkning af alt fra medlemstilbud til menukort.

Kolte-Olsen: J/70 køb er puls og vand i håret

J/70 køb er ikke kun til kapsejlads, men noget der skal skabe liv i klubben og konkurrence mellem klubber, siger generalsekretær Mads Kolte-Olsen, der døbte J/70ere i Oure.

Sådan fastholdes unge sejlere på Lolland

Klubber på Lolland har nu fælles træningsaftener for unge. Mogens Nicolaisen fra Bandholm Sejlklub og Lynge Thang Jørgensen fra Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub var initiativtagere til samarbejdet.

KDY smiler stadig - fastholder eget event-center

Selvom Skovshoved Sejlklub netop har 'slået op' med KDY om fælles event-center, så tager den royale klub det cool, slår KDY-chef, Mads Ehrhardt, fast.