Gå til hoved-indhold

Bådsmand søges til Matchrace Copenhagen

Kongelig Dansk Yachtklub og Skovshoved Sejlklubs VIP-center søger en ny bådsmand til Matchrace Copenhagen.

Stævneleder og ildsjæl i Big Boat Ole Gorm Larsen er død

Kerteminde-sejleren nåede at blive 67 år indtil kræften tog livet af ham. Ole efterlader sig Marianne og deres to sønner. - Ole var en af de store ildsjæle, siger vennen, Jørgen Holm.

Medlemmer af Dansk Sejlunion får fire forsikringstilbud

Den nye ordning fra 27. februar giver bådejerne af medlemsklubberne flere tilbud at vælge mellem, og samtidig får de en mægler med som forsikringsrådgiver.

Sejlsportens usynlige helte: Irene Schwartz fra Vedbæk

I de følgende måneder tegner vi en profil af sejlsportens usynlige helte. Frivillige ildsjæle der bruger tid på at gøre noget for andre. Vi starter med ungdomsleder Irene Schwartz fra Vedbæk Sejlklub.

Codan og Dansk Sejlunion stopper samarbejde

Tilbud om Codan-forsikringer til klubber og bådejere er ophørt. Alle eksisterende forsikringer fortsætter dog på uændrede vilkår. Dansk Sejlunion arbejder på en ny ordning.

Er du KDYs nye initiativrige Ungdomsleder?

Kongelig Dansk Yachtklub søger en ny ungdomsleder på deltid til deres Ungdomscenter i Rungsted.

75.000 kr til Sejlklubben Køge Bugt

Et projekt for børn med særlige behov, udløser nu en kontant gave fra Nordea. Projekt MOB starter 3. hold i år, og nu med nye både.

Blåstempling af Frems sejlerskole

Som den første sejlklub i Svanemøllehavnen er Frems sejlerskole blevet godkendt af Dansk Sejlunion; klubben er blevet certificeret.

DS-formand Natorp vil kæmpe for havnene og mod bådejernes kaskoafgift

Som i ”Kejserens nye klæder” står politikerne nøgne tilbage – mere end nogensinde – efter at ”Bodil” har blæst deres seneste argumenter langt væk, skriver Hans Natorp i sin nytårstale.

Sejlklubben Sundet køber J/80 til skolesejlads

Sejlklubben Sundet supplerer nu med en mere sexet J/80. I forvejen har københavner-klubben Spækhuggere og Gaffelriggere. Se også populær dansk J/80 video.