Gå til hoved-indhold

Trusler mod Guldborgsunds maritime herligheder hvis broklappen svejses fast

- Men først skal Transportministeriet sikre sig, at en spærring af Guldborg Sund ikke strider mod FN's Havretstraktat eller imod århundreders hævdvunden rettighed for de søfarende til fri gennemsejling af Guldborg Sund, skriver Palle Tørnqvist fra Toreby Sejlklub.

Fri adgang for fritidssejlerne gennem Guldborgsund?

Bliver der lukket for fri sejlads gennem Guldborgsund for sejlbåde og større motorbåde, når Femernforbindelse tages i brug i 2028? Banedanmark vil gerne svejse broen fast, så den ikke kan åbnes for gennemsejling, fortæller Danske Tursejlere.

Elan Impression 45.1 nomineret til European Yacht of the Year 2020

Elan Impression 45.1 er nomineret i kategorien ”Family Cruiser”, fortæller importøren Floor Yachts i Randers. Til januar på boot-udstilling afsløres vinderne.

Tag duelighedsbevis med Watergames og få et foredrag med Mikkel Beha

Watergames har inviteret Mikkel Beha til at afrunde deres Duelighedskursus d. 1-3 november.

Lukning af Kronprins Frederiks Bro udsættes af hensyn til sejlerne

Planlagt lukning af Kronprins Frederiks Bro skubbes til efter efterårsferien, midt i oktober. Vejdirektoratet har lyttet til bl.a. Dansk Sejlunions argumenter i sagen.

 

Copenhagen Boat Show havde meget at se på - 19.823 besøgte bådmessen

Copenhagen Boat Show har bidt sig fast med de store spillere på markedet, som X-Yachts, Siim Både, Risbjerg, Dansk Marine Center og mange andre. Samtidig er messen i Ishøj godt indrettet. - Vi kan være messen bekendt, siger Gert Toft fra Pantaenius.

Lokale sejlere overtager forladt sejlbåd efter tysk drukneulykke

Trods en flere uger lang stranding på Langelands kyst kommer den tyske lystbåd til at sejle igen. Det vil to lokale sejlere fra Bagenkop sørge for. Alternativet for ejeren var en skrotning.

Kategori 5-orkan gået i land i sejlerparadiset Bahamas

Flere både driver på Bahamas, efter at orkanen Dorian søndag ramte øgruppen. Langturssejlere fra hele verden retter deres opmærksomhed mod øerne, herunder også den danske familie Rosentoft.

Copenhagen Boat Show fik 2.500 besøg på førstedag - udstilling slutter søndag

Der har aldrig været så meget at se på, som der er nu på en dansk, flydende bådudstilling i nyere tid, fortæller udstillingschef Henrik Jørgensen til minbaad.dk. Ud over både og udstyr på land giver Volvo Penta, Yamaha og Raymarine en sejltur.

Svenske Arcona 435 og Arcona 465 Carbon til Copenhagen Boat Show i dag

Nu gælder det. Den flydende bådudstilling i Ishøj starter kl 10 i dag. To af bådene er de yderst velsejlende European Yacht of the Year Arcona 435 og storesøsteren Arcona 465, som der netop er solgt to af til Rungsted i forbedret version.