Gå til hoved-indhold

Sådan finder du farvandsudsigter og vindprognoser på DMI's nye hjemmeside

Flere sejlere er utilfredse, efter at DMI i starten af februar opdaterede sin hjemmeside med et nyt design. Instituttet kommer nu med hjælpende hånd til sejlerne i video, der guider til oplysninger om vind, strøm og bølger.

25-årige Lasse følger i jægersoldats fodspor: Vil ro rundt om DK i vinterkulden

Lasse A. Bøgh tog 13. februar de første åretag på sin Danmark Rundt-sejlads. Når roeren i mål, bliver han den anden roer, der har klaret distancen i vinterkulden alene - og samtidig den yngste dansker til at tage turen nogensinde.

Voxpop med sejlere efter Boat Shows første halvleg: Særlig atmosfære

Stemningen i Messe C rykker, mener flere besøgende, som Minbaad.dk har talt med. Unge og ældre går side om side i hallerne, hvor otteårige Emma blev skipper på egen båd i virtuel sejlads. På torsdag åbnes dørene igen til anden halvleg.

God stemning på Boat Show trods 1.000 færre besøg søndag

I alt 14.756 besøgende var på Boat Show fra fredag til søndag. Især lørdag var der med 7.865 besøgende sort af mennesker, mens der i søndagens gode vejr var 1.000 færrre i forhold til 2017. Torsdag starter udstiling igen.

Mød Minbaad.dk på Boat Show og vind fede præmier hver dag

Kig forbi til en snak på Minbaad.dk's stand i Fredericia, hvor vi dagligt uddeler præmier til heldige besøgende. Dørene åbnede kl. 12.00.

X-Yachts tager danske sejlere alvorligt - viser tre modeller frem i Fredericia

Bestselleren X4.3, den nye X4.9 og Xc 38, den tidligere prisvinder i European Yacht of the Year, kan ses på Boat Show.

Sommerens mange lystsejlere kunne ikke mærkes hos SAR - men DSRS fik travlt

Knap 300 gange kom SAR-redningsfolk sejlere til undsætning i 2018. Kun 88 af gangene var der tale om hjælp til lystfartøjer, hvilket er færre udrykninger end året før. Til gengæld overtog de frivillige redningsfolk i DSRS.

75 procent motorbåde og 25 procent sejlbåde på Boat Show - se galleri

Der bliver solgt flere og flere motorbåde i Danmark, hvilket udstillingen på Boat Show afspejler. - Motorbåde er langt mere tilgængelige og billigere for almindelige mennesker, siger importør Mads Dahl Jeppesen, der udstiller 19 motorbåde.

Hurtig Arcona 380 udstilles nu med aptering i lys eg

På Boat Show kan man opleve den potente svensker, der udover at vinde kapsejladser nu også går med på den moderne trend med eg-aptering. Læs her, hvad du får for et par mio. kroner.

Verdenspremiere på Boat Show: O-Pro-løsning forlænger sejlernes tid i Optimisten

Opti-jollens stævn og mast gøres længere med det nye koncept, der første gang vises i Fredericia fredag. Med O-Pro-løsningen kan større ungdomsejlere og tomandsbesætninger blive i Optimisten.