Gå til hoved-indhold

Millionærnyt: Superyachten MM725 på 73 meter kombinerer cruise og luksus

Tidligere på året blev den moderne MM725 yacht præsenteret af Malcolm McKeon Yacht Design. Nu præsenterer de endnu mere af interiøret på den 72,5 meter lange yacht, blandt andet glaspanel og en uforstyrret masterkahyt.

Franskmand har drevet 2500 sømil over Atlanten i en tønde

I slutningen af 2018 forlod den 72-årige franskmand Jean-Jacques Savin de Kanariske Øer i en tønde. Målet er at drive til Caribien, og han er godt på vej til at gennemføre dette.

Jeanneau går nye veje - designer Sun Loft 47 til unge chartersejlere

Som det første værft lancerer franske Jeanneau en sejlbåd, der er målrettet udlejning. Båden skal gøre det billigere for de unge, moderne familier at tage på sejlerferie.

Laserjollen ændrer navn til ILCA

Laserjollen får nyt navn. Det er netop offentliggjort af The International Laser Class Association, ILCA. Fremover bliver alle nye Lasere solgt under navnet 'ILCA Dinghy'.

Ældre H-båd sprøjtes til højglans med Awlgrip-maling som superyachts bruger

Det er ingen tilfældighed, at Awlgrips GH-maling bruges til superyachts. Det er nemlig utroligt stærkt og hårdt og dermed svært at ridse. Samtidig har malingen et ekstremt UV-filter, det skinner og kræver næsten ingen vedligeholdelse. På Horsens Yachtværft får en H-båd Awlgrip i cockpit og på dæk.

Maxi 68 strandet på Mallorca - ejer efterlyses

Ejeren af en svensk Maxi 68 efterlyses. Båden er drevet op på land efter en storm i bugten Port de Pollenca på Mallorca.

Designer Niels Jeppesen: Fibertråde krymper 3,5 gange mindre med epoxy i forhold til polyester

X-Yachts designer og medstifter Niels Jeppesen forklarer her, at X-Yachts epoxy-skrog efterhærdes i 18 timer ved 60 grader. Epoxy i skroget gør, at de er 10 procent lettere, end hvis man bruger polyester som bindemiddel, forklarer Jeppesen.

Forudsigelse fra DMI: Sommeren kommer solrigt og tørt fra start

Juni og juli bliver varmere end normalt, spår meteorologer fra DMI i en langtidsprognose. Rekordsommeren i 2018 kommer dog næppe til at gentage sig.

Dehler 30: Tysk firma går nye veje med entype- og familebåd

Dehler 30 one design kan forvandles fra turbåd til kapsejler med enkle manøvrer. Båden er med et futuristisk look. Den forventes at sejle hurtigt. Køl stikker 2,20 meter, den er med ballasttank, dobbeltror, kulfibermast og vejer 2,8 ton. Bestiller man én før 30. juni, er der rabat, lover Dehler.

Ny ClubSwan 36 får C-foil system

Finske Swan præsenterer senere i år den nyeste båd fra værftet, en ClubSwan 36. Båden, som er en high-performance kapsejladsbåd, bliver beskrevet som en forvokset jolle med ovalt skrog og justerbar mast.