Gå til hoved-indhold

Mød skatteordfører Joachim B. Olsen på Boat Show og tal om kaskoafgift

Flere af Folketingets skatteordførere gæster Danske Tursejleres stand på Boatshow i Messe C Fredericia til en snak om statsafgiftens fremtid. På søndag kan du møde Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance.

 

 

Verdens bedste sommer i 2018 har udløst stor optimisme i branchen

Det mener direktøren for en af landets helt store motor- og bådimportører, Mads Dahl-Jeppesen, som her medvirker i minbaad.dks voxpop, hvor vi på Boat Show taler med folk fra branchen. Udstilling kører også i dag til kl. 20, plus lørdag og søndag.

Sailing Aarhus vil skabe flere events med ny hovedpartner

Sailing Aarhus har fået vind i sejlene med virksomhedsfællesskabet Officelab, der tirsdag blev præsenteret som partner. Spændende events er på vej, lover direktør Jon Koch Hansen.

Sådan finder du farvandsudsigter og vindprognoser på DMI's nye hjemmeside

Flere sejlere er utilfredse, efter at DMI i starten af februar opdaterede sin hjemmeside med et nyt design. Instituttet kommer nu med hjælpende hånd til sejlerne i video, der guider til oplysninger om vind, strøm og bølger.

25-årige Lasse følger i jægersoldats fodspor: Vil ro rundt om DK i vinterkulden

Lasse A. Bøgh tog 13. februar de første åretag på sin Danmark Rundt-sejlads. Når roeren i mål, bliver han den anden roer, der har klaret distancen i vinterkulden alene - og samtidig den yngste dansker til at tage turen nogensinde.

Voxpop med sejlere efter Boat Shows første halvleg: Særlig atmosfære

Stemningen i Messe C rykker, mener flere besøgende, som Minbaad.dk har talt med. Unge og ældre går side om side i hallerne, hvor otteårige Emma blev skipper på egen båd i virtuel sejlads. På torsdag åbnes dørene igen til anden halvleg.

God stemning på Boat Show trods 1.000 færre besøg søndag

I alt 14.756 besøgende var på Boat Show fra fredag til søndag. Især lørdag var der med 7.865 besøgende sort af mennesker, mens der i søndagens gode vejr var 1.000 færrre i forhold til 2017. Torsdag starter udstiling igen.

Mød Minbaad.dk på Boat Show og vind fede præmier hver dag

Kig forbi til en snak på Minbaad.dk's stand i Fredericia, hvor vi dagligt uddeler præmier til heldige besøgende. Dørene åbnede kl. 12.00.

X-Yachts tager danske sejlere alvorligt - viser tre modeller frem i Fredericia

Bestselleren X4.3, den nye X4.9 og Xc 38, den tidligere prisvinder i European Yacht of the Year, kan ses på Boat Show.

Sommerens mange lystsejlere kunne ikke mærkes hos SAR - men DSRS fik travlt

Knap 300 gange kom SAR-redningsfolk sejlere til undsætning i 2018. Kun 88 af gangene var der tale om hjælp til lystfartøjer, hvilket er færre udrykninger end året før. Til gengæld overtog de frivillige redningsfolk i DSRS.