Gå til hoved-indhold

Horsens Yachtværft klar med gode råd til besøgende på Ishøj bådmesse

Horsens Yachtværft vil på Ishøj bådmesse fra 31. august være at finde på en 50 fods offshore båd Pepto Bismol, hvor besøgende kan få råd om vinteropbevaring, renovering og meget andet.

Se både og udstyr i Marstrand og hos Hallberg-Rassy på Orust

I dag og frem til søndag 26. august er der Åbent Værft hos Halberg Rassy på Orust samt Marstrand Boat Show. Danske VetusOnline.dk møder også op begge steder.

Rudkøbing-tvillinger sejler stadig 120-årig lodsbåd Ejno

Ole og Nils Gotfredsen fra Rudkøbing var som niårige med til at hente lodsbåden Ejno til deres far i 1950. Fyns Amts Avis sejlede en tur med Ejno.

69-årig fuld sejler skabte panik i Kerteminde - sejlede ind i kajen

Ambulance, politibil, brandbil, båd og dykkere var ved Sydstranden i Kerteminde. Over dem fløj en helikopter, man frygtede drukneulykke, men der var ingen grund til panik, sejleren ramte selv kajen.

Familiebåden Hanse 348 vises frem på Ishøjs Flydende

Når der er Båd- og Vandsportsmesse fra 31. august til 2. september i Ishøj, har Reese Marin taget den nye Hanse 348 med.

X4⁶ nomineret til European Yacht of the Year 2019 - se den i Ishøj

X-Yachts nye X4⁶ har premiere på Ishøjs Flydende Bådudstilling fra 31. august. Se fotos af den nye X-Yachts, som designer Niels Jeppesen testede med kvalitetschef Dan Pedersen.

Kvinde fundet efter ti timer - var 95 kilometer fra Kroatiens kyst

En krydstogtferie endte helt galt for briten, der pludselig faldt i vandet langt fra land. Det lykkedes de lokale myndigheder at finde kvinden.

Motorbåd brændt i lyntempo så mand måtte hoppe i vandet ved Sydsjælland

- 1,2,3, så måtte vi forlade skibet, siger Hans-Christian Hørmann Hansen om den skæbnesvangre sejltur, hvor der gik brænd i motorrummet.

 

Omega 42 fra 1977 reproduceres nu i Tyskland

En tysk bådebygger har opkøbt de svenske forme og har atter sat gang i produktionen af den slanke kølbåd. Første eksemplar er søsat. Dragør-sejler Hans-Peter Johansen forklarer.

Søholm Yacht Service bygger ny 1500 kvm hal til store både

I forvejen råder firmaet ved Broager i Flensborg Fjord over 13.000 kvm halareal, samt 3.000 kvm udeareal. Den nye frostfrie hal får en portbredde på 11 meter og en porthøjde på 12 meter.