Gå til hoved-indhold

Tempo Bådsalg sælger nu franske Lagoon-katamaraner

Tempo Bådsalg i Ishøj har efter nøje overvejelser valgt at indgå et sammenarbejde med Lagoon i Frankrig. Du kan se de brede turbåde på boot-udstilling fra i dag. Fx den nye Lagoon 46.

Dansk Sejlunion: Regeringen bør lette kaskoafgiften med tilbagevirkende kraft

Dansk Sejlunion opfordrer regeringen til at lette af kaskoafgiften med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2019. "Det er ikke rimeligt, at bådejere skal betale fuld afgift på grund af en teknisk detalje i lovarbejdet," siger Christian Lerche, Dansk Sejlunion.

Dansk statskasse går glip af millioner pga. Club Maritim 09

Hvis Club Maritim 09 sidste år havde 850 tyske bådlicenser på danske både med en gennemsnitlig værdi på fem millioner kr., er den danske statskasse gået glip af 56,96 mio. kr., skriver Flensborg Avis.

Dansk motorbådsejer føler sig snydt: Hold jer fra Club Maritim 09

Danske bådejere løber en stor risiko ved at tage imod de billige tyske forsikringer via Club Maritim 09, viser sag, hvor dansk motorbådsejer har mindst 1,3 mio. kroner i klemme, skriver Flensborg Avis.

 

De første 10.000 kr. i udlejningsindtægter fra både er nu skattefrie

Derefter skal der betales skat af 60 procent af den udlejningensindtægt der overstiger 10.000 kr., sådan lyder de nye skatteregler for privates deleøkonomiske aktiviteter for biler og både. Opdateret kl. 16.37.

Den magnetiske nordpol rykker sig mere end ventet

Uforudsigelige ændringer i jordens magnetfelt betyder, at forskere nu må opdatere World Magnetic Model. Modellen ligger blandt andet til grund for navigationen til søs.

Lær at svømme: Kvinde måtte efterlades ved kæntret Hobie Cat

En australsk kvinde måtte søndag klamre sig til en forulykket katamaran, da hun ikke var i stand til at svømme. Manden satte i stedet kursen mod land i svær sø.

Club Maritim 09's metode for undgå kaskoafgift er stoppet lige nu

Deutscher Motoryachtverband har indledt en undersøgelse af de bådelicenser, der hidtil har banet vej for at slippe for kaskoafgift til den danske stat, skriver Flensborg Avis.

Youngsters kan vinde 10.000 kr. - hjælp dem på ét minut

De unge sejlere drømmer om en camp i Aarhus og jagter derfor stemmer i konkurrencen '10 til forskel'. I øjeblikket fører Mini-Rep-hold fra Holstebro.

Danske rigmænd sænker prisen på luksusyacht med 22 mio. kr.

Selvom Parsifal III tilbyder flot komfort og fine sejlegenskaber, er det ikke let at finde nye ejermænd til yachten fra 2005. Båden koster nu 119,3 mio. kr.