Gå til hoved-indhold

Troels Kløvedal planlagde sin egen begravelse

Sejleren og forfatteren står stadig ved roret - også ved egen begravelse den 3. januar.

Stålbåden Nordkaperen blev bygget i 1905 til kapsejlads

Nordkaperen var skabt til tyske millionærer til kapsejlads i Østersøen og i Den Engelske Kanal, hvor der ved århundredskiftet var stævner ved Isle of Wight. Et vandorgel har også været om bord.

God jul herfra til læsere og annoncører

Nu holder minbaad.dk og motorbaadsnyt.dk juleferie indtil i morgen formiddag. Vi ønsker alle en god jul og kan fortælle at vi kommer med nye hjemmesider til januar i helt nyt, moderne design.

Sejleren Troels Kløvedal er død - blev 75 år

Troels Kløvedal sov ind så stille og roligt og fredeligt, som han havde ønsket sig, fortæller sønnen Mikkel Beha til Politiken. Kløvedal led af nervesygdommen ALS.

Vangsø og Hansen kæntrede delvist på Atlanten

En ting er at sejle over Atlanterhavet, en anden ting er at ro over på 40 dage. Men dansk rohold fortsætter, på 8. dag efter en voldsom bølge kortvarigt kæntrede deres båd i høje bølger.

Luffe 3.6 og Dragonfly 28 ses også i Fredericia

Made in Denmark, findes der stadig heldigvis stadig meget af. To værfter fra hhv. Kolding og Skærbæk er klar med ret tjekkede både til Boat Show i februar. Se også foto af Lyøjollen.

X-Yachts, Faurby og Nordship er også på Boat Show

Made in Denmark. Det kan man roligt sige om bådene fra de tre værfter i Jylland.

Nordborg 42 får verdenspremiere på Boat Show i Fredericia

- Vi kører vores eget løb, og bruger den højeste kvalitet af materialer. Det har vi gjort gennem hele værftets 81 årige historie, forklarer Holger Bladt Jensen fra Nordborg Baadebyggeri.

Flydende udstilling i Ishøj bliver til Copenhagen Boat Show 2019

Tempo Huset og Danboat besluttet at lade udstillingen genopstå i 2019 til august, under det mere internationalt klingende navn Copenhagen Boat Show.

J/112 – potent kapsejler

Vi har prøvet den amerikanske J/112, bygget i Frankrig. Den er utrolig velsejlende og flot indretning. Samtidig er den bygget til ORC-reglen. I Kerteminde sejler en ny J/112er. Ny video.