Gå til hoved-indhold

Norsk krigsskib til 3,1 mia. kr. troede 250 meter tankskib var fastland

Fregatten, der nu er sunket, forvekslede lysene på det maltesiske tankskibs dæk med lysene i skibsterminalen. Besætningen troede skibet var en del af fastlandets havn. Se unik 3D-video af kollision.

X-Yachts ejer og milliardær Ib Kunøe fylder 75 år

Iværksætter. Forretningsmand. Virksomhedsejer. Rigmand. Sejler. Skulptør, er de mange ord om Ib Kunøe. Den kontante sejler og uddannede officer er samtidig X4.3-ejer og blandt landets 100 rigeste.

 

Stor hval stødt på grund i Hobro lystbådehavn

En 10 meter hval befinder ved Hobro Lystbådehavn, hvor vandet kun er omkring halvanden meter dybt. Det er sandsynligvis er en vågehval, skriver dr.dk.

Anders blev lam efter en badeulykke - her fortælles om IMS 38

“Kaptajn Anders” blev optaget fra 2006 til 2009, og skildrer mit liv i forbindelse med tilblivelsen af min handicap IMS 38 , fortæller ingeniør Anders Lehmann, der nu får ombygget en Farr 45.

 

Sådan lægger du til kaj - uden skrammer

I videoen deles mange cowboytricks ud til sejleren, der lægger til kaj for motor med sejlbåden.

Endnu et bådblad nedlægges

Tendensen er klar. Færre og færre sejlere køber bådblade. Det går nu ud over det svenske magasin Båtnytt, der ejes af Egmont. For få måneder siden lukkede det danske BådNyt.

Sexy Bente 39 til havsejlads med dobbeltror og fast sprayhood

Dertil lover den unge tyske producent, at båden er miljørigtig og prisbillig til 1,3 mio. kroner. Alligevel fås den med individuelle ønsker om indretning. Aptering er yderst spartansk.

 

Ti danske husbåde med fantastisk udsigt

For de fleste er husbåden en boligdrøm, der forbliver en drøm, men Alt for Damerne har fundet 10 fantastiske husbåde med havudsigt på første parket.

Politikere i Vejle misforstår priser for tilslutning af husbåde

- Det koster 50.-60.000 kr. for tilslutning per husbåd og udgifter og vedligeholdelse afholdes af husbådsejeren og beløbet er ikke 800.000 kr., forklarer Peter Poulsen fra Zunshine Living i Randers.

Ung dansker fra S/Y Fairwinds fandt plastik hver dag i Nordatlanten

22-årige Tobias Dyøe Madsen har sammen med syv andre unge brugt seks måneder af i Nordatlanten på ’S/Y Fairwinds’ for at trawle efter mikroplastik. Forbud mod engangsplastik kommer i 2021.