Gå til hoved-indhold

Casper Steinfath padlede i kulde over Skagerrak på 18,5 timer

Som første surfer lykkedes det søndag aften for Casper Steinfath at padle 137 km over Skagerrak fra Hirtshals til Kristianssand. De sidste 20 km var med store smerter i ben, ryg og arme.

24-årige Casper padler over Skagerrak på SUP - i mål søndag aften

Casper Steinfath har padlet over halvdelen af de 130 km der skal til, før han kan gå i land og erobre titlen som første i verden til at krydse Skagerrak på 4,5 meter langt surfboard.

Overisning og kuling i weekenden - pas på kæntring siger Forsvaret

Forsvarets Operationscenter advarer lystfartøjer og fiskeskibe om farligt vejr i weekenden, da man risikerer overisede både. To fiskeskibe var i overhængende fare.

 

Satte ild på bådmotor - 24-årig hoppede i vandet og druknede

Anklagemyndigheden mener, at forsikringssvindel lå bag, da en mand stak ild på sin båd. 24-årig druknede i Roskilde fjord, da oppustelig redningsvest ikke foldede sig ud.

Hamburg Boat Show på rette kurs - tilsagn fra store værfter

Med Dehler, Hanseyachts og Jeanneau er de første værfter repræsenteret på den nye Hamburg Boat Show i tre haller fra 17. til 21. oktober. Også Pantaenius-forsikring er med.

Mød Danmarks nye værftsboss Kræn Nielsen fra X-Yachts

Manden, der har været på Jesper Banks storskøde i Solingen, styrer nu 200 mand hos X-Yachts. Han fortæller til minbaad.dk om sorte tal, der er indtruffet efter satsning på Pure X-serie.

Jomfrutur med den nye tjekkede X4⁹ - ny CEO Kræn Nielsen forklarer

X-Yachts var i går på jomfrutur med den nye X4⁹, der fik verdenspremiere på boot i januar. Båden måtte først gennem Haderslev Fjords grødis.

Najad køber Arcona Yachts fra Stockholm - flere penge til udvikling

Arcona Yachts, der har hovedsæde i Stockholm, bygger både til kapsejlads og tur. Nu sælger Torgny Jansson Arcona til Najad, der ligeledes er svensk. De to firmaer vil sammen have 90 ansatte.

Ny bog: Frederik Kronprins af Danmark - Konge af en anden verden

Forfatteren fortæller, at han ønsker at bidrage til, at læseren på et fyldestgørende oplyst grundlag kan tage selvstændig stilling til den stadig aktuelle diskussion om tronarvingens olympiske virke.

Volvo Ocean Race booster Spaniens økonomi med 100 mio. euro

Volvo Ocean Race har haft stor indflydelse på Spaniens økonomi. VOR i Alicante bidrog med næsten 100 millioner euro til landets BNP, og skabte næsten 2000 jobs i landet.