Gå til hoved-indhold

Seniorsejlerne med almindelig løn svigtes med nuværende statsafgift

Den typiske sejler er mellem 50 og 70 år og har en almindelige indkomst, slår Danske Tursejlere fast efter organisationen har gransket tallene for mere end 12.200 medlemmer.

Næsten 200 lystbåde ødelagt af orkan i Rapallo ved Genova

Byens havn i Rapallo, syd for Genova, blev alvorligt ramt af orkan. Omkring halvdelen af havnens 390 både blev ødelagt, mange af dem var store, dyre både.

Ny maritim husbåd fra Kragenæs Marina Lystcamp kan lejes

Kragenæs Marina Lystcamp på Lolland lancerer ”ferieboliger på vandet” – man kan opleve premiere-modellen på bådudstillingen i Fredericia til februar. Husbåd kan lejes fra påsken.

Trailere og 6 både auktioneres nu væk til spotpriser i Lynetten Havn

Frem til 8. november kan du byde på trailere og både i Lynetten Havn på Refshaleøen i København K. Er du interesseret kan du sende en mail og fx byde 50 kroner og se hvad der sker.

Oppusteligt vinge-sejl fungerer som en paraglider

Se en 5,5 meter sejle med 42 kvm oppusteligt Nacra Airfoil vingesejl på Genevesøen i Schweiz. Inflated Wing Sails, IWS-sejl, går 13 meter i vejret. Det kan revolutionere sejlsporten, mener producent.

Molich-bådene Thyra og Svanen opgraderet med nye Seldén master og rig

Marinens sejlbåde er blevet bedre sejlende med nye master og bomme. Bådene er fra 1960 og 1961. De blev tegnet af skibsingeniør Poul Molich. Vi mødte besætninger da de var i Aarhus.

Bavaria skrotter 65 fods sejlbåd og andre modeller

I dag producerer det sydtyske værft 26 modeller. Det tal skal reduceres til 10-12 modeller for at få den kriseramte bedrift på fode igen, fortæller de nye ejere Capital Management-Partner.

J/99 til tur-og kapsejlads med få hænder

J/Boats og J/Composites i Les Sables d’Olonne i Frankrig skaber en ny sporty 32,6 fods racer, der kan sejles med et meget lille mandskab. Noget der er oppe i tiden.

26.800 besøgte Hamburg Boat Show - dansk messe nu større

Men Hamborg-udstillingen, der kun varede 5 dage, overlevede fint og der er optimisme i den tyske havneby. Næste år er udstillerne klar igen. Quorning Boats viste den danske fane.

 

Luksus-ketch rev sig løs fra ankerbøje på Mallorca - det blev dyrt

Den 32 meter ketch, Sila Sibiri, der blev bygget i 2012 i Tyrkiet, rev sig løs fra sin ankerbøje og drev ind på klipper i Palma de Mallorca ved Can Pere Antoni beach.