Gå til hoved-indhold

Klassetjek: Ylvaen har stor succes i doublehand

To mand på 40-fods Ylva rykker. Specielt i forhold til både, som bruger 5-6 mand for at sejle optimalt, forklarer Ylva-klubben. Se interaktivt kort hvor der sejles Ylva.

Usikker franskmand på vej til Aarhus ville ikke slippe slæbeline

Den frivillige redningstjeneste DSRS Lynæs hjalp sejler, der ikke ville slippe slæbeline efter grundstødning, men ønskede ikke kontakt med redningsfolkene. Senere gik han på grund igen.

X-Yachts får initiativpris for vækst - investerer 10. mio. kr. årligt

Haderslev-virksomheden X-Yachts modtager DI's Sønderjyllands Initiativpris 2018, efter et år med international fremgang. Hvert år investerer X-Yachts ti mio. kroner årligt i nye modeller.

53-årig mand fundet i Østersøen - nu i koma på Rigshospitalet

En mand faldt tidligt tirsdag over bord fra et handelsskib i Østersøen. Efter en større indsats fra både danske og udenlandske aktører er det lykkedes at finde manden i havet, oplyser Forsvaret.

Da både blev smadret i Panama Marina City efter orkan med 250 km/t

Se Miami Heralds triste optagelser fra den amerikanske havn, der blev ramt af orkanen Michael med 250 km/timen. 54-årig mand blev fanget i sin båd, han forsøgte at redde.

Finske ClubSwan 36's design sørger for plads og fart

Den nye ClubSwan 36 kommer med et design hvor skrog og dæk danner en oval form, med ekstra meget plads til besætningen i cockpittet.

Lavere forsikringsafgift gavner arbejdspladser i Danmark

Lettelse af forsikringsafgiften vil være en investering, der betaler sig i form af nye arbejdspladser, flere aktiviteter og et stærkere foreningsliv, skriver Line Markert i Dansk Sejlunions nyhedsbrev Fritidssejler.

 

Udstilling i Hamborg i nye klæder og i færre dage

Fem dage varer den nye, mindre udstilling i Hamborg, der starter onsdag 17. oktober og slutter søndag 21. oktober.

James Johnsen fra Aarhus er verdens bedste til at kite med foils

47-årige James Johnsen er blandt verdenseliten i at kitesurfe med foils og vandt VM i Aarhus. I et interview med minbaad.dk fortæller han om starten på karrieren og generationsskiftet for kitesurfere.

Norsk stat afsætter 20 mio. kroner til kasserede både

I Norge har man indset at udslidte og forladte både er et problem, man har derfor skabt en returordning.