Gå til hoved-indhold

Overvejer du bådkøb - åbent hus i wekenden flere steder i Jylland

X-Yachts og forhandlerne Risbjerg og Dansk Marine Center holder åbent hus 3. og 4. marts. Næste weekend holder Faurby og Nordship.

41-årig anklaget for at dræbe kone på 37-fods katamaran

Katamaran sank ud for Florida. Skipperen, en 41 årig mand, er nu anklaget for at smide hustruen i vandet fra katamaranen på deres bryllupsrejse. Han hævder det skete i en kollision.

Bente 24 – sexet og billig

Nye både skal også kunne købes af almindelige lønmodtagere, lyder det fra unge, tyske idealister.

Få måneder til let Faurby 460E flyder - vi var på værftet

Se rundvisning i skroget på den 14,7 meter lange Faurby 460E. Faurby-boss Thomas Dan Hougaard fortæller om vægt, design og bundramme. Båden skal ligge i Fredericia i to år.

Tag 140 venner med på vandet - brig til salg i Holland

For 26 millioner kroner kan du sejle det flotte skib, der tidligere har været anvendt til fiskeri. 14 sejl følger med.

Køl knækkede af 50 fods båd i Australien - to druknede

En båd mistede kølen og kæntrede om natten under langdistance-kapsejlads i Australien. Sejlere hjalp 5 ud af 6 besætningsmedlemmer op af vandet.

KOMMENTAR: Fremtidens sejlsportsmedier er på internettet

Den enes død - den andens brød, men kun ét trykt medie i den danske sejlerverden, viser at der ikke er et marked for trykte bådmedier i Danmark. Det ved annoncørerne godt, skriver Morten Lorenzen.

Horsens Yachtværft forklarer om galvanisk tæring og bundbehandling

Værftet, der drives af Søren Buhl, holder tema- og hyggeaften 7. marts 2018. Galvanisk tæring og bundbehandlingens effekt fokuseres der bl.a. på. Værftet viser også igangværende projekter frem.

Derfor har Dragonfly brug for ekstra hænder

Den gigantiske eksportsucces Dragonfly har travlt. Ejer Jens Quorning forklarer her til minbaad.dk, hvorfor der er brug for bådebyggere i Skærbæk.

Bavaria C45 ser dagens lys - mere sejlbåd og italiensk stil

Ny Bavaria C45 er i udgaverne Holiday, Style og Ambition. Vi var på båden, der er løftet med mere skarp, italiensk stil og med mere vægt på sejlegenskaber. Køl leveres fra 1,75 til 2,6 meter.