Gå til hoved-indhold

Udsatte konfirmander får anderledes oplevelse på vandet

Sejleren Peter Bojesen tager, sammen med Boatflex og Børnesagen, konfirmander på sejltur i København. Næste år skal endnu flere bådejere og konfirmander inddrages.

Oceans of Hope vil starte nyt sejlcenter

Organisationen bag jordomsejleren Oceans of Hope vil nu starte sejlcenter for sygdomsramte. Hør mere om jordomsejlingen og sejlcenteret lørdag 10. juni i Skovshoved.

Forlist historisk skib på ny jomfrutur

Da det historiske træskib "Skibet" i 2014 endte på bunden af Spodsbjerg Havn, kunne såvel båd som menneskeliv været gået tabt. Efter en renovering for 1,4 mio. kr. er "Skibet" og besætning nu atter på rette kurs.

Skærpede krav til censorer gennem Dansk Sejlunion

Kommende censorer i DS skal bl.a. operere på tværs af flere udbydere, hvilket skal sikre en rimelig bedømmelse af kursisterne. Det er nu muligt at søge om at blive censor gennem unionen.

Signe: Lykken er at have en gummibåd

Vi måtte desværre sige farvel til vores røde gummibåd. Henrik forsøgte ellers at lappe den, men til sidst var det som om, den bare udåndede, fortæller Signe Storr fra Bahamas.

Nordhavnstunnelen: Borgmester vil have erstatningshavn til sejlere

Tunnelen skal bygges i etaper og have erstatningshavn ved Færgehavn Nord, så de mange sejlere har en havn i nærområdet, mens tunnelen bygges. Svanemølle-klub bakker op.

Dansk Sejlunion godkendt som udbyder af fritidssejlerprøver

Søfartsstyrelsen har fra 1. september bemyndiget DS til at udstede duelighedsbeviser og speedbådskørekort. - Vi ønsker at udvikle uddannelserne markant, fastslår Steen Wintlev fra unionen.

Læserbrev: Endelig godt nyt fra sejleruddannelserne

Danmarks Fritidssejler Union kan nu udstede prøvebeviser til speedbåds- og duelighedsprøver. En god nyhed, mener Benjamin Kristensen fra Duelighedsklubben.

Oure og Oceans of Hope-samarbejdet kulminerer 10. juni

Der bliver fest på havnen i Skovshoved, når jordomsejleren Oceans of Hope og Skolerne i Oure 10. juni arrangerer hyggelig dag for hele familien. Gå bl.a. ombord på Oceans of Hope.

Udførlig grafik om sikkerhed til søs

Få gode råd til MOB-situationer, den rette påklædning, planlægning og meget mere i ny grafik, der har syn for detaljerne.