Gå til hoved-indhold

Flydende bådudstilling for hele familien i Egå

Store dele af den danske bådbranche er samlet i Egå i denne weekend.

X4 får verdenspremiere på Egås flydende

Det er næppe set i historien før at en flydende udstilling i Danmark breaker en verdensnyhed, men det sker med X-Yachts X4. Xc 38 og Xp 38 kommer også fredag 19.8.

Ny Faurby 363E udstilles på Egås flydende udstilling

Den danske båd til 1,99 mio. kr. er udstyret med rullemast fra Selden og Elvstrøm EPEX EMS Fatfurl storsejl. Fredag kl. 13 åbner udstilling i Egå.

Jeanneau 349 og 409 på Egås flydende i Egå

På fredag går det løs i Egå med årets største flydende bådudstilling i Egå, hvor bådbranchen viser både og udstyr frem. Tempo Bådsalg viser to nyklassikere frem.

Ung på 162-årigt skib: - Mit tøj var helt ved siden af

Sluppen Ruth tilhører Nationalmuseet og er på næsten alle måder ført tilbage til sin oprindelighed i 1800-tallet. Alligevel vil de unge gerne sejle med.

 

Vild-med-Vand i Gilleleje udfordret af vejrguderne

Men som et nyt tilbud var der mulighed for at prøve SUPer med udstyr og instruktører fra KIA Surf Tour. 15 klubber og foreninger gik sammen om Vild-med-Vand-arrangement.

Mand savnes efter kæntring på Randers Fjord

En 68-årig er endnu ikke fundet, efter han og en kammerat kæntrede i jolle mandag aften. Stærk strøm besværliggør eftersøgningen.

Første Bianca 27 sejler endnu - 50 år efter

Deltagerne i jubilæumstræffet i Rudkøbing fik hilsen fra britisk sejler i verdenspremiere-båden fra 1966.

Pokémon Go rammer sejlsporten - her er tre gode råd

Amerikanske BoatUS guider spillende sejlere sikkert i land. Hold øje med batteriet og hav Powerbank ombord lyder ét af rådene.

OL-sejlere hyldes med fotoudstilling i Aarhus

Hvis du ikke skal til Rio, kan du i stedet møde OL-deltagere fra Aarhus, som under OL er portrætteret på Dokk1 af fotograf Mick Anderson. Se Warrer, Nørregaard, Rindom og de andre.