Gå til hoved-indhold

Søfartsstyrelsen tager duelighedskursus useriøst

Det mener underviser Benjamin Kristensen. - Søfartsstyrelsen har svigtet sejlerskolerne og eleverne, og ladet markedsmekanismerne udvande kvaliteten i fritidssejleruddannelserne, siger underviseren.

To år siden Bodil: Gilleleje mangler 30 mio. til moler

Da Bodil for to år siden tog landet med storm, var Gilleleje Havn et af de helt store ofre. Havnen blev hurtigt genetableret, mens ydermolerne stadig råber på opmærksomhed, inden ny Bodil-storm rammer.

5 brugtbåde til under 50.000 kroner

Overvejer du at købe ny båd til den kommende sæson er mulighederne på brugbådsmarkedet mange. Vi har fundet fem sejlbåde til en billig pris.

Lær de ni mest brugte knob på YouTube

Få styr på de mislykkede knob fra i sommer. Her er enkel video, som viser de ni mest brugte af slagsen.

Frivillig: Palby Fyn-boss forudser mangel på yngre

Vi har mange hjælpere over 50 år, så der skal findes nogle yngre medlemmer. Det er nok den største udfordring i fremtiden, siger Poul Erik Nielsen, leder af Palby Fyn Cup, Danmarks største kapsejlads.

Havets airbnb udvider terrænet til tolv lande

Havets Airbnb, bedre kendt som Boatflex, er kommet godt fra start og har på kort tid formået at søsætte peer-to-peer platformen i 12 forskellige lande.

Lystsejler: Alle bør tage duelighedsbevis - læs interview

- Jeg elsker ikke regler. Jeg synes faktisk, at det er noget bøvl. Men hvis alle sejler sin egen sø, går det galt, forklarer Corsair-sejler Svend Engrob, som sidste år tog beviset i selvstudiegruppe.

Christmas Boat Parade - sådan fejres julen i USA

Smukt pyntede både, musik og glade mennesker. USA forstår at fejre julen med stil. Se her flot video fra Christmas Boat Parade i Newport.

Fremgang i Tyskland - se større undersøgelse

Den tyske søsportsbranche kan se tilbage på et succesrigt år. Ifølge en rundspørge midt på året bedømmer 75 % af virksomhederne salgssituationen som lige så god eller bedre end året før.

Ronstan er faktisk dansk - eksport på 80 procent

I Vejle er der nemlig over 2.500 aktive varenumre og produktionen er omfattende af bl.a. skødeblokke, skødevogne og de berømte Andersen Spil. Vi var på besøg. Se fotos.