Gå til hoved-indhold

Vikingerne kommer til Aarhus Bugten

KDY står i spidsen for årets skandinaviske vikingetræf for de kongelige klubber. Her går turen til Aarhus og Fregatten Jylland i Ebeltoft.

Fra vaskedreng til bådmægler hos Tempo Bådsalg

Henrik Jørgensen, direktør for Tempo Bådsalg på Ishøj havn, fylder 50 år 13. juni. Han har været i bådbranchen i 35 år. Han sætter alle sejl til for for sejlerfolket og bådbranchen.

Nu kun plads til Sting-koncert med båd

Ejer du en båd på over ti meter, så læs videre her, hvis du vil til kult-koncert i Helsingør til august med selveste Sting.

Søassurancen afviser dækning efter konstruktionsfejl

CE-godkendt Neptunus 41 fik skader for 265.000 kr. efter møde med Molslinjens hækbølge. Bådejer Michael Fricke skulle have kendt til bådens konstruktionsfejl. - Det kunne jeg umuligt vide, siger han.

Kom til SUP-stævne med langdistancebaner

Fænø Rundt sejles søndag for fjerde gang på Lillebælt og Fænøsund. Her er 12-, 10- og 5-kilometers baner samt hygge på land.

Reese Marin i Aabenraa ny Hanse-importør

Hanse Yachts har fået frisk vind i sejlene i Danmark. - Hanse er et verdensomspændende værft med store ambitioner som befinder sig i vækstfasen, siger Henrik Reese.

Sejlere hjælper udsatte unge på vandet

Otte konfirmander fra Børnesagen var inviteret på sejltur af Jackie Philip, ejer af advokatkontor. Boatflex, medarrangør, vil skabe gode oplevelser og binde folk sammen på tværs af samfundet.

Undgå at ende som fiskeføde – overvej sikkerheden

Sejlere dropper vesten og har for lidt fokus på sikkerhed. Ny kampagne skal sætte problematikken på spidsen.

88 procent af ulykker til søs sker i stille vejr

Erfarne sejlere bruger ikke vest, og alvorlige uheld sker ikke i stille vejr. Disse og andre sejlivede myter lever i bedste velgående, viser ny undersøgelse.

Røhr: Dufour 40 går som et damplokomotiv

Allan Røhr bor i sin Dufour 40 i Kerteminde. En båd han købte ved en tilfældighed og fik 93.000 euro i rabat. Båden bruges til kapsejlads og langtur helt til England og Rusland.