Gå til hoved-indhold

Sådan bruger du motorolie til din bådmotor

Hvorfor er det så vigtigt at bruge den rigtige olie? Kan man spare penge på motorolie, og hvorfor skal den skiftes? Palby’s oliespecialist, Troels Stærk, anbefaler at du skifter olie, når båden tages på land. Få her en masse gode råd.

 

Hvalekspert fælder dom efter opdagelse af næbhvalen i Øresund

En næbhval blev lørdag set plaske rundt i Øresund, og nu forklarer hvalekspert, hvad der kan have lokket hvalen ind i farvandet - og om noget lignende kan gentage sig i fremtiden.

16 meter lang svensk sejlbåd strandet syd for Klitmøller

Svensk sejlbåd var mandag morgen strandet ved Bøgsted Rende mellem Klitmøller og Nørre Vorupør. Det fortalte Benny Bak, leder af redningsstationen i Nørre Vorupør. Men det er lykkedes redningstjenesten at hive båden fri, oplyser TVMIDTVEST, se tv-indslag.

 

20-årige Anna droppede sejltur til England og Holland - nu er hendes LM 22 et bådfællesskab

Vordingborg-sejler Anna Brinch fra minbaad.dk erkender at planer er lavet, for at de kan ændres. Hun mindede sig selv om at det skal være sjovt at sejle, og det er ikke sjovt hvis man hellere vil være et andet sted. - Derefter fik jeg nye ideer, og min LM 22 er nu et bådfællesskab, blogger hun.

Hajer angreb oppustelig katamaran over flere dage - 3 personer reddet i Stillehavet

To russiske og en fransk mænd, er blevet reddet i Stillehavet, efter deres ni meter lange oppustelige katamaran var begyndt at synke på grund skader fra hajbid.

Baltic 142 Canova fra Finland bruger el-motor

Baltic Yachts udstiller den 43 meter lange Baltic 142 Canova på Monaco Yacht Show, verdens største superyacht-udstilling, som løber fra 27.-30. september 2023. Canova er kendt for sin elektriske fremdrift, innovative design og foils med Dynamic Stability System.

Skoleskib torpederet af finansloven - Georg Stages budget kan blive halveret og mister ét togt

Skoleskibet Georg Stage bliver halveret på årets finanslov, selv om skibet gør præcis, hvad regeringen ønsker med at skabe arbejdskraft. Direktør for skoleskibet Asser Amdisen er rasende og vantro: - Regeringen svigter sin egen politik. Det er lige før, jeg kalder det hykleri.

 

Dansk Sejlunion nedsætter styregruppe - vil styrke børn og unges vilkår gennem dialog

Dansk Sejlunion genstarter ungdomsarbejdet med en styregruppe i spidsen for at sikre, at flere er sejlere hele livet. Gruppen bestående af eksperter, klubledere og undervisere, har valgt fire fokusområder som de unge mener er mest presserende. Læs om det her.

 

Dårlig dag for svensk sejler - pågrebet med 1500 kilo kokain

Razziaen på sejlbåden fandt sted lige uden for Alicante, og lasten indeholdt ikke mindre end 1.500 kilo kokain. Det var i slutningen af ​​maj, og efter lang tids eftersøgning, at båden blev bordet, blev kokainlasten beslaglagt, og mændene blev anholdt. Heraf en svensker.

 

 

 

Sponseret: Ideer til tidsfordriv til en afslappende dag på båden

En dag på båden er en fantastisk måde at slappe af og nyde naturen på. Men hvad skal man egentlig lave, når man er på båden, udover at nyde bølgerne og den friske luft? Her er idéer til underholdning og sjov, afslappende læsning og vandsport, der kan gøre din dag på båden endnu bedre.