Gå til hoved-indhold

Politiker: Unge har godt af forpligtende foreningsliv

Flere yngre sejlere vil deltage i lokalt bestyrelsesarbejde, men har svært ved at komme i gang. Dansk Sejlunion interviewer her tidligere folketingspolitiker før klubkonferencen 20.-21. november.

18 forbedringer på Hallberg-Rassy 40 Mk II

Ny Hallberg-Rassy 40 Mk II vises frem på Hanseboot i Hamborg fra 31. oktober til 8. november. Vi remser her forbedringerne op (på svensk).

 

Strøm og lys på bådebroer fungerer ikke optimalt

- Efter research på mange marinaer så vi, at langt størstedelen havde en utrolig dårlig dækning af lys på broerne og strøm til bådene, siger Peter Poulsen, der nu er på banen med Zunshine.

 

Afriggertid: Matroser sat på arbejde

Nyudklækkede matroser fra skoleskibet Georg Stage hjælper besætningen på 3 skonnerter med vinterklargøring. Lige nu er der være fuld aktivitet på Admiralkaj i København.

Se finaleudspring live lørdag

Fra Operaen i København til La Salve-broen i Bilbao. I weekenden afholdes finalen i Red Bull Cliff Diving World Series, som byder på imponerende udspring fra 27 meters højde.

Fornemmelsen af at sejle i Champagne

Kursen er sat mod kanalsejlads, når forfatter og sejler Malene Wilken tirsdag 29. september holder foredrag på Middelfart bibliotek.

468 fods lystbåd til 2,6 mia. kr. testes i Kiel

Masterne er 90 meter høje og båden 143 meter lang. 'White Pearl' er bygget af den franske designer Philippe Starck for den russiske milliardær Andrey Melnichenko, skriver BT.

Nu er vinderen fundet i Cold Hawaii

Jeg havde en god fornemmelse på vandet. Det har været en perfekt dag, og nu er jeg bare glad for at have vundet her, fortæller Philip Köster, som i finalen vandt over verdens nr. 1.

Cold Hawaii: Kenneth Danielsen tilbage i verdenseliten

Jeg er super tilfreds og stolt over at blive nummer seks. Det har været rigtig fedt i dag, fortæller Danmarks bedste bølgesurfer, Kenneth Danielsen.

Sails support overtager Jakob Jensens Bådeværft

Med købet af Jakob Jensens Bådeværft udvider Sails Support med Halkier, Ive og Bjørn Christensen, forretningen og kan fra 1. oktober tilbyde full-service og vedligehold af alle både.