Gå til hoved-indhold

Tom båd sejlede på grund - 47-årig savnes

Sejlbåd fundet på grund med motoren tændt, sejlet sat og ødelagt søgelænder ved Knudshoved Odde ved Vordingborg. SOK indstiller eftersøgning. Sejler var på vej fra Svendborg til Amager.

Flere og flere kitesurfer i Danmark

Over 1000 begyndere er hvert år introduceret til den populære kitesurfing. Alene i maj og juni i år er mere end 500 begyndere introduceret til sporten gennem ”DS-kitekurser”, fortæller Dansk Sejlunion

Ældre mænd drukner mest til søs i Danmark

Antallet af drukneulykker i Danmark er faldet, men mænd i alderen 45-74 år, som færdes i en havn eller sejler ud på åbent hav eller fjord, løber den største risiko for en drukneulykke.

 

Stjålen Bavaria 42 fundet i Stubbekøbing - totalt ribbet

Båden blev fundet i Stubbekøbing havn, og er i fin stand, dog ribbet for ALT ekstra tilbehør, og næsten alle personlige ejendele - selv gulvtæpperne på dørken er væk, fortæller ejer.

 

Jacobsen afløser Netterstrøm i direktørstolen for Southern Spars

Suthern Spars, det tidligere Nordic Mast, får ny direktør i Rødekro med Torben W. Jacobsen. Og Rene Villefrance er salgschef i Europa i nyt set-up.

55-årig kunne ikke komme op i båden og drukner

Da en 55-årig erfaren sejler går op i stævnen for at sætte sejl, slår en bølge ind fra siden og skyller ham i vandet.

Knap halvdelen af danskerne sejler uden redningsvest

Ny undersøgelse viser, at for mange danskere ser stort på sikkerheden til søs.

Bayliner brændte i Helsingør

Bayliner Ciera 2655 med navnet, VIP Jyllinge, blev sat i vandet tirsdag aften i Helsingør og efter en kort tur kom den tilbage. Vi sad i vores båd og hørte et brag, fortæller Søren Behrens Sørensen.

Sejlere fandt lig i Faaborg Fjord

Enhver sejlers frygt blev til virkelighed i går søndag ved farvandet mellem Faaborg og Bjørnø.

Aarhus Sea Shop ApS får nye ejere

Den 1. oktober får Aarhus Sea Shop Aps nye ejere, det betyder samtidig at forretningen flytter til nye og større lokaler i Egå. Ny ejer er Allan Borch Madsen.