Gå til hoved-indhold

Ny Marex 373 udstilles i Hamborg fra på lørdag

Marex og Reese Marin udstiller verdenspremieren Marex 375 Aft Cabon Cruiser på Hanseboot-udstilling fra lørdag 31. oktober. - En perfekt familiebåd, lover Henrik Reese.

12-meteren Vanity kræver kæmpe vedligeholdelse

Se havnefoged i Tuborg Havn, bådebygger Troels Lignell, knække sammen af grin på spørgsmål om vedligeholdelse, da vi var med på 12-meteren fra 1936. Jesper Bank sejlede den til EM i år.

Sæsonen er ikke forbi - kom nu med ud og sejl!

Vinden er den samme, glæden ved sporten den samme. Blot er vandet en oplevelse i sig selv, da det står krystalklart, som at sejle på Middelhavet. Sådan skriver Kenneth Bøggild i opråb til sejlere.

72-årige Troels Kløvedal vil på verdenshavene igen

Hos Dansk Marine Center i Risskov, mødte vi langtursejleren, bag 17 bøger. - Jeg får Nordkaperen om to år og sejler igen, siger han, efter populært foredrag. Se sejlerfilm fra Indonesien.

Brugte både: 6 sejlbåde til under 100.000 kr.

Brugt-markedet er spækket med gode tilbud. Ønsker du større båd, eller er du kommende bådejer, er oddsene for godt køb derfor høje. Vi har fundet seks sejlbåde.

Østeuropæer fanget med 14 påhængsmotorer

Tre af motorerne er tyverier fra Kerteminde fra 19. til 20. oktober. Motor fra Svendborg også iblandt. Politiet opfordrer især fynske ejere af påhængsmotorer om at tjekke deres både.

Solo-sejler og kat reddet i 7 meter bølger

Men Manu Wattecamps-Etienne mister 32 fods alubåd. Ung franskmand havde sejlet fra Dutch Harbour i Alaska 13. oktober. Se redningen.

Tysk surfer reddet ved Klitmøller

En surfer havde onsdag aften brug for hjælp i Vesterhavet ud for Klitmøller, og derfor sendte Midt- og Vestjyllands Politi en helikopter, redningsbåd og patrulje af sted.

Kom tæt på verdens største sejlbåd

Se White Perl på 140 meter, 468 fod, blive bugseret fra German Naval værft i Kiel. Sejlbåden koster 2,6 milliarder kroner og er købt af den 43-årige russer Andrey Melnichenko.

Sejlads uden stag

Omer Wing Sail er anderledes med kulfibermast uden forstag og vant. Yachting Monthly tester.