Gå til hoved-indhold

Høgh-Christensen fortæller om privat bådudlejning Boatflex

Lej en båd gennem Boatflex, fortæller OL-sølvvinderen, der er medejer af Boatflex, et slags Airbnb, hvor private lejer deres båd ud

Mød sejlere fra Oceans of Hope i Hundige havn

Danskere, der har deltaget i verdens første jordomsejling med en aktiv besætning med multipel sklerose, besøger Sejlklubben Køge Bugt i Hundige den 27. maj. Den 67 fods båd er i Sydney.

Sådan undgår du søsyge

Svimmelhed, kvalme, svedture og opkast er nogle af de mest almindelige symptomer på søsyge og kan ødelægge enhver sejltur eller ferie.

Impala 30: Gammel dansk holder

Steen Hillebrecht fra Vallensbæk købte for to år siden en Impala 30. Læs hvorfor en båd fra 1979 kan skabe så meget sejlglæde. Den funktionelle dansker blev bygget af designer Bjørn Jensen.

Malene: Fra ØV til ekstase

Det var ikke klargøring af båd, der stod øverst på listen over mulige gøremål da jeg slog øjnene op Kristi himmelfartsmorgen, blogger Malene Wilken fra Holbæk.

 

Møder dræberhval på SUP - se nervepirrende optagelse

27-årige kiwi Luke Reilly stod på sit SUP-board ved Kuaotunu i New Zealand, da en dræberhval tjekkede ham ud i fem minutter. - Jeg var nervøs og tænkte hvad víl den her fyr gøre, siger han.

Danskledet ekspedition kæmper mod plastic i havet

Fem store plastiksupper i verdenshavene udgør et areal på størrelse med hele Afrikas kontinent. Se DR-indslag fra Bermuda med sejler Henrik Beha Pedersen fra Plastic Change.

Drabant 24: Forårsklar på seks timer - med en skovl

To år i vandet gav 30 kilo muslinger i bunden af min Drabant 24. Så brugte min far en skovl til at rense bunden. Og min gode ven Allan Røhr fra ShipService i Kerteminde, viste hvordan man er hurtig.

Motorbåd fik hjælp af frivillige fra Brøndby havn

Se video hvor motorbåd får assistance af venlige sejlere fra Brøndby.

Sejlrende i Bøgestrøm flyttes til dybere område

Enkel plan mellem Jungshoved og Nyord ved Møn sikrer 2,3 meter til lystsejlere gennem Bøgestrøm. Det sker blandt andet efter kritik på minbaad.dk. Flere sejlere var gået på grund.