Gå til hoved-indhold
Skonnerterne Mira og Lilla Dan langs Admiralkaj og Skonnerten Halmø på vej ud på Øresund. Foto: Michael MolterKort Nyt
Skonnerterne Mira og Lilla Dan langs Admiralkaj og Skonnerten Halmø på vej ud på Øresund. Foto: Michael Molter

Vind en sejltur på skonnerten Halmø

Kom og vær med til at markere starten på sejlsæsonen og grib samtidig chancen for en lille sejltur med skonnerten Halmø, når De Forenede Sejskibe holder Åbent Skib 3. maj i København.

Af Sara Sulkjær |

Har du drømt om en sejltur på en af de flotte skonnerter, er her en unik mulighed – endda ganske gratis. Du skal blot sætte dig til tasterne og sende en mail, så er du med i konkurrencen. 

- Modtag vores nyhedsbrev og prøv lykken for at være med ombord på skonnerten Halmø, når hun sejler ud på en lille smagsprøve af en sejltur ud af Københavns Havn, fortæller De Forenede Sejlskibe i en pressemeddelelse. 

Her gælder dog ”først til mølle-princippet”, så find computeren frem og send din tilmelding på info@deforenedesejlskibe.dk mærket “Åbent Skib 2016” hurtigst muligt. Så får du besked, om du er blandt de heldige, der kan nyde en gratis sejltur.

Legeskibet klar til en ny sæson

Det er dog endnu uvist, om skonnerten Lilla Dan, der starter med at være Legeskib, når til København, mens der afholdes Åbent Skib. 

- Så vil alle tre skibe være samlet på Admiralkaj, hvilket er et sjældent syn, da skibene i resten af sejlsæsonen ofte er ude og sejle, forklarer De Forenede Sejlskibe. 

Legeskibet er et samarbejde mellem Gerlev Legepark ved Gerlev Idrætshøjskole og Lauritzen Fonden. Legeskibet er ladet med oplevelser og bevægelsesglæde og skal inspirere til en forandring af de danske havnebyers blå rum. Se skibets sejlplan for 2016 her

Kom og oplev atmosfæren på kajen, hvor sejlskibene henover sejlsæsonen tilbyder aktiviteter lige fra konferencer, teambuilding og andre erhvervsrelaterede arrangementer til skønne sejlferier, dagture, events, fester, togter m.m. 

Program:

17.30: Kom om bord på Skonnerten Mira til Åbent Skib-reception langs kajen

17.45: Halmø sejler ud på en lille sejltur

18.00: Trekroner i sigte

18.45: Skonnerten Halmø er retur langs Admiralkaj

19.00: Åbent Skib er slut
content-loader
content-loader
content-loader