Gå til hoved-indhold

11-årige Noah brugte to år på at samle flasker nok til sin egen båd - så blev motoren stjålet

Noah har spinket og sparet for at få råd til sin egen båd. Han har samlet flasker i over to år for at samle de nødvendige 5.000 kroner. Og for et lille års tid siden gik hans store drøm endelig i opfyldelse. Så blev motoren stjålet fra båden ved Randers Fjord Camping. Men nu er der nyt i sagen.

 

Tre spækhuggere angriber schweizisk sejlbåd, der synker

En sejlbåd med en besætning på fire blev i maj angrebet så voldsomt ud for Gibraltar, at båden sank, og besætningen måtte reddes af kystvagten.

Mange sejlere forstår ikke søsignalerne ved en klapbro - nu laver Vejdirektoratet en plakat

Har du styr på søsignalerne? Du møder dem ved klapbroer, hvor de giver tegn om, hvorvidt man må sejle eller skal holde tilbage. Der findes seks forskellige søsignaler, som du kan se en plakat, du kan downloade.

Jeppe og Laura er nye ejere af gratis Granada 24: Vi savnede et projekt, som vi kunne kaste os over

Jeppe Lindeskov på 26 år og Laura Hjortshøj på 22 år fra Odense har kastet sig ud i bådlivet og starter med at få en masse erfaring med at renovere. De fik foræret en Granada 24, som ellers skulle skrottes. Men den trængte til deres kærlige hænder.

36 fods motorbåd havde stort hul i skroget - to mand reddet af Dansk Søredningsselskab i Assens

Redningsfartøjet Thor måtte tirsdag skibe ud fra Assens havn til en nødstedt motorbåd, der tog vand ind.

Vi spottede Jeff Bezos nye kæmpe superyacht i stål på 127 meter i Palma de Mallorca

Jeff Bezos, der er på 3. pladsen på Forbes “The Real Time Billionaires List” med en formue på 139,1 milliarder dollars har en 127 meter superyacht Koru, som vi så i havnen i Palma, hvor vi kom helt tæt på. Se video af den gigantiske båd.

Manglende plads i båden? Flextrash er den fleksible og miljørigtige skraldespand til båden

Med den smarte og fleksible skraldespand fra Flextrash, er der mulighed for at have en skraldespand næsten alle steder.

Politiet: Sejlbåd ved Aabenraa bliver destrueret som strandingsgods hvis ejer ikke melder sig

Sydjyllands Politi efterlyser ejeren af en glasfibersejlbåd med navnet Great C, der er drevet i land på strækningen mellem Barsø Landing og Spramhuse, nord for Aabenraa. Melder ejeren sig ikke indenfor en måned, bliver båden destrueret som strandingsgods.

Ny udstilling i Svendborg om Peer og Peter Bruuns klassikere: Det begyndte i en lade på Thurø

Lystsejladsmuseet i Svendborg præsenterer konstruktørerne Peer og Peter Bruuns klassikere som bl.a. Flipper-Jollen, Megin, Spækhugger og Grinde. Journalist Søren Stidsholt Nielsen fortæller om udstillingen, som minbaad.dk også har besøgt i Svendborg. Den er virkelig et besøg værd.

Norsk sejlbåd tvinger bornholmerfærgen Express 5 til at lave en undvigemanøvre før indsejling

Lyst viger for brød. Det forstod en norsk besætning på en sejlbåd tilsyneladende ikke. Den store færgekatamaran måtte lave en 360er, viser webcam på havnen i Rønne. TV 2 Bornholm skriver om sagen.