Gå til hoved-indhold

Ny bog 'Smuglerlandet Danmark' - danskerne har især smuglet brændevin, cigaretter og kaffe i både

Bogen med undertitlen - Mennesker, sprut og cigaretter - er skrevet af Nils Valdersdorf Jensen fra Svendborg Museum. Smugleriet har nærmest været en national sportsgren, som de færreste havde moralske tømmermand over. Det skete især i det sydfynske Øhav.

Formand for bådbranchen Quorning: Vi har tjent godt de sidste to år men nu stopper sejlerne lidt op

- Bådbranchen har haft et kæmpe boost, men lige nu er vi ramt af Ukraine-krig, inflation og høje priser, så folk holder lidt igen og brugtmarkedet for både er stoppet op, men bådværfterne og bådforhandlere har virkelig solgt godt indtil nu, siger formand for Skib & Båd, Jens Quorning.

Verdens største bådudstilling boot viser wingfoiling frem i XXL pool i hal 17

boot Düsseldorf til januar 23 lader surfing flyve ind i fremtiden. Næsten lydløst vil 34 vindmaskiner sikre, at de bedste wingfoilers i verden kan demonstrere deres spektakulære færdigheder, fortæller boot-direktør Petros Michelidakis i et interview i Tuborg Havn med minbaad.dk.

 

Fransk sejlbåd sænket af Spækhuggere i Atlanterhavet

Den franske sejlbåd "Smousse" sank tirsdag efter at være blevet beskadiget af spækhuggere.

Kæmpe Hanse Yachts melder fra fra til verdens største bådudstilling, boot til januar

Hanse Yachts frygter stadig corona. - Så snart de ydre forhold for indendørs arrangementer, der afholdes om vinteren, er normaliseret, ser Hanse Yachts frem til igen at præsentere både på relevante bådmesser, fortæller Hanse Yachts. Importør Reese har forståelse for aflysning.

Inkarneret H-båds-sejler fra Silkeborg, Ole Christensen, er gået bort efter sidste hårde år

H-bådssejlads var en stor del af Ole Christens liv og var æresmedlem i H-bådsklubben. Selv da han fik en hjerneblødning og mistede sin stemme og førlighed gik Ole op H-båds-sejlads med liv og sjæl og støttede kæmpe stævne i både Silkeborg og Egå. Han nåede at blive 80 år.

Fuld skipper sejler 100 meter tysk containerskib på grund ved Strib

Et tysk containerskib, der natten til fredag stødte på grund i Lillebælt, ventes at blive trukket fri søndag, oplyser Fyns Politi lørdag formiddag.

Fredericia Boat Show tilbage i februar 2023 - forventer 30.000 besøgende

Efter corona-aflysning i 2021 er Fredericia Boat Show tilbage i foråret 2023 - udstillere og anslået 30.000 bådinteresserede glæder sig til gensynet. Læs her hvad Tempo Bådsalg, Dansk Marine Center og Pro-Safe Marine stiller med af både.

Er du klar til verdens største bådudstilling boot i Düsseldorf i januar 2023?

Billetterne er nu givet fri og kan købes online. Düsseldorf Messe Tower summer af forventning til boot 2023, som igen vil kaste i Düsseldorf fra 21. til 29. januar. Omkring 1.500 udstillere vil være om bord næste år fra 60 lande. boot er SÅ klar efter corona-aflysning i 2022.

​​Kristjan Pigsborg Kristjansen hyres af Flexofold i Vejle som Key Account Manager

Flexofold, en af ​​verdens førende producenter af foldepropeller til sejlbåde, har udnævner nu ​​Kristjan Pigsborg Kristjansen som ny Key Account Manager. Fra sit job i Vejle vil hans fokus være at bygge videre på Flexofolds eksisterende relationer til globale skibsværfter