Gå til hoved-indhold

Ny udstilling med havet - oplev Ken Ziers smukke malerier på Heltborg Museum i Thy

Sejleren og kunstmaleren Ken Zier har sin fernisering lørdag 16. september på sin udstilling ”Havet ved verdens ende”. Bog er også på vej.

121 meter skib får fire vinger med hver 363 kvadratmteter sejlareal - vil reducere dieselforbrug

Det 121 meter lange Canopée bliver assisteret af fire automatiske, sammenklappelige vinger, der med en højde på 37 meter og et overfladeareal på hver 363 kvm.

Hallberg-Rassy 44 har særlig stor agterkahyt og motorrum

Listeprisen for en Hallberg-Rassy 44, der ikke er en helt ny model, men stadig aktuel med sit centercockpit, dobbeltror, kæmpe agterkahyt og smuk teak overalt, ligger på 8,4 mio., nu sælger Dansk Marine Center den for 7,4 mio. kroner, fortæller de på Copenhagen Boat Show, der slutter i dag, søndag.

Oceans of Hope Højskole fik årets Skib & Båd Prisen

Oceans of Hope Højskole blev lørdag under Copenhagen Boat Show hædret med årets Skib & Båd Prisen og 25.000 kr., der er finansieret af brancheforeningen Skib & Båd samt Tempohuset.

Sejlere nysgerrige på Arcona 415 med el-motor

Copenhagen Boat Show, der slutter søndag 27. august 2023, har flere tjekkede sejlbåde du kan se, fx Arcona 415 med el-motor. - El-motor på både er noget sejlere går op i. Og hurtige både, som en Arcona, er et bedre match med el-motor, lyder det fra importør Ove Skovgaard-Mortensen.

Dufour 390 er til familien på fire - vi var om bord

I forhold til Fredericia Boat Show er der lidt flere sejlbåde på Copenhagen Boat Show i Ishøj. Vi ser både fra X-Yachts, Jeanneau, Arcona, Bavaria, Hallberg-Rassy og flere andre. Vi var på Dufour 390 med bovpropel, el-spil, bowtruster, aptering i lys eg. Båd er lækker, men koster som et dyrt…

Copenhagen Boat Show er nu i fuld gang - slutter på søndag

Torsdag 24. august går det løs i Ishøj Havn. Den 7. udgave af Copenhagen Boat Show åbner portene for endnu engang at præsentere sejlerfolket for alt den nye, der er kommet til i det seneste år. Se hvilke både, der er med og mød også politiet, der fortæller om deres arbejde.

Hallberg-Rassy oplever mange ordre - skifter til 24-timers produktion og søger personale

Efter en god ordreindgang omstiller Hallberg-Rassy i Ellös på Orust udvalgte dele af produktionen til at køre 24 timer i døgnet, søndag aften til fredag ​​aften, i en begrænset periode. I Danmark importeres bådene af Dansk Marine Center i Risskov. På bådudstillingen i Ishøj ses lige nu en…

X-Yachts udvider deres service team - er du deres nye kollega?

X-Yachts får nu en ny hal i Haderslev, men mangler personale med erfaring indenfor bådebyggeri, tekniker og maler/composit specialist i Haderslev. Læs om deres udvidelse her.

Lær at fikse din egen båd - HF Industri & Marine i Svendborg holder nu også workshops om formiddagen

Vil du lære om WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation, renovering af teakdæk og om maling, lak og skridsikker belægning. Så er der mulighed for det i Svendborg om formiddagen eller aften i Svendborg hos dygtige fagfolk.