Gå til hoved-indhold

Risbjerg efter 8 solgte både: Folk bruger penge igen

Chef for Risbjerg, Ole Risbjerg, fortæller at firmaet ved Silkeborg lukkede otte handler på Boat Show i Fredericia. Fredag til søndag holder Risbjerg åbent hus med bl.a. Beneteau motor- og sejlbåde.

MS Bådfinans har succes - mange får afslag i egen bank

Middelfart Sparekasse's ”MS Bådfinans” kom godt fra start, viste udstilling. Bådforhandler fortæller at 40 procent af købere får låneafslag fra egen bank, trods fornuftig økonomi.

Mads Fabricius sejlet ned af fragtskib under redning

29-årige aarhusianer var på træningstur over Atlanten på en robåd med fire englændere i december 2014. Men måtte opgive efter saltsår i ben. Vi mødte ham på Boat Show.

Faurby 335: Sejlglæde for 1,6 mio. kr. - se Yacht-test

Faurby 335 er opgradering af modellen Faurby 325 fra 2011, hvor værftet nu har hævet fribordet med ti centimeter. Vi var om bord på båden.

Mød solo-sejler Jan Møller hos Elvstrøm Sails

21. marts er der åbent hus i Aabenraa, hvor sejlloftet giver en rundvisning og foredrag med solo-jordomsejler Jan Møller og trimtips fra sejlmager Friis-Møller.

Jordomsejler Florence Arthaud dræbt i helikopterstyrt

57-årige Florence deltog i 1989/90 i Whitbread Race i Charles Jourdan og vandt Route du Rhum i 1990 på trimaranen Pierre 1er. Nu er den franske kvinde omkommet i Argentina.

Gæt en fremmed fugl i Rungsted

Hvilken lækker båd ser du på billedet, spørger en læser. Kan du hjælpe?

Køb af båd - ekspert Lars Olsen giver gode råd

Hør hvad du skal passe på ved køb af brugt båd. Designer og bådkonsulent Lars Olsen interviewes af Lars Winding.

29.579 til udstilling i Fredericia - 1075 flere end i 2013

Smuk forårssøndag markerede afslutningen på 2015-udgaven af Fredericia Boat Show. Solen symboliserede også stemningen i hallerne med virkelig godt salg.

Xc 35: Lille luksusbåd fra X-Yachts

Xc 35eren udstilles lige nu for første gang i Fredericia. En bådstørrelse, der passer ind til mange danskere, mener X-Yachts. Boat Show lukker kl. 17 i dag.