Gå til hoved-indhold
"Hold kæft og rejs" udkommer 14. januar og koster 279,00 kroner.Kort Nyt
"Hold kæft og rejs" udkommer 14. januar og koster 279,00 kroner.

Realiser jordomsejlingen med ny bog

Få opskriften på, hvordan en jordomsejlning helt praktisk gribes an. Emnerne spænder fra job til planlægning af selve rejsen. Langturssejler Thomas Veber deler ud af egne og andres erfaringer.

Af Sara Sulkjær |

Gennem alle år har langturssejlads virket lokkende på danskerne. Typisk bliver det til en weekendtur eller et par uger om sommeren, mens den helt store jordomrejse bliver ved drømmene. Det vil forfatteren Thomas Veber gøre op med. Det er nemlig hverken så svært eller dyrt, som mange danskere går og tror.

- Jeg hører ofte folk sige; det gad jeg også godt. Men enten er børnene for små eller for store, eller så er det for dyrt. I min bog giver jeg opskriften på, hvordan det helt praktisk gribes an. Lige fra det at tage fri fra jobbet til hvordan du planlægger din rejse, fortæller Thomas Veber i en pressemeddelelse.

Til Caribien for mindre end SU

Gennem sit liv har Thomas Veber selv rejst meget. Lige fra at sejle et år i Middelhavet, krydse Atlanten i sejlbåd og til roadtrips i Sydamerika. Bogen handler dog ikke udelukkende om ham. I stedet har han samlet en række spændende danskere, der selv har taget springet og rejst jorden rundt. 

Det tæller både Familien Stenbøg, der tog børnene ud af skolen for at sejle et år, Benedicte Riis som kørte en minibus fra Alaska til Kap Horn samt Bettina og Brian, der sejlede til Caribien for mindre end en SU.

”Hold kæft og rejs” udkommer på forlaget Ocean Dream 14. januar og koster 279,00 kr. Den kan købes i boghandlen eller direkte fra forlaget her

content-loader
content-loader
content-loader