Gå til hoved-indhold

Spar på benzinen - på land

Lovligt er det næppe at sætte sejl på landevejen, men smart ser det ud.

Ny spændende bog: Det hemmelige Jylland - fotograf går 1550 km langs kysten

Fotograf Morten Strauch begav sig i vinteren 2013/2014 ud på en tre en halv måneds fodrejse fra syd op langs østkysten og ned langs vestkysten. Formålet var at fange skønhed. Det lykkedes.

Motorbåd laver en kvart 'Vestas'

Eneste sammenligning er dog kun, at motorbåden er på grund ved Øer på Djursland.

En af bådbranchens kæmpere Olav Hansen er død

Den vellidte butiksejer fra Skødstrup, nord for Aarhus, blev 73 år. Selv 14 dage før sin død var han aktiv i bådbranchen.

Signe i Florida efter kold sejlads i Atlanterhavet

Så er vi endelig kommet til Florida! Vi ankom til St. Augustine her til morgen efter to døgns sejlads i Atlanterhavet, der viste sig at være en temmelig kold fornøjelse.

Politiet advarer: Tyveri af bådmotorer under opsejling

To litauiske varebiler er set køre rundt ved havneområder i det jyske. Den ene er en hvid kassevogn, ukendt fabrikat, den anden en sølvfarvet VW Sharan. Ring 114 hvis du ser noget.

Ny Steen Olsen Alu-Cat er god i bølger

Ny, anderledes katamaran får verdenspremiere på Fredericia Boat Show til februar. - Den er langt mere stabil end en RIB-båd og den kan skyde 25 knob i én meter høje bølger, siger Steen Olsen.

Vulcan-anker har bedre pasform til ankerholder

Vulcan er anden generation Rocna anker. Lige så pålidelig og sikkert som Rocna ankeret, men med bedre pasform i ankerholderen på stævnplatformen. 9 kilo anker koster 2.995 kr.

Stormen 'Alexander' bliver ikke en rigtig storm

Vi må (heldigvis) kigge langt efter vindstød af orkanstyrke. Kun Bornholm har en reel risiko for en regulær storm, men Sønderjylland, Fyn, Sjælland og Lolland/Falster kan få kuling af stormstyrke.

Få trådløs vindinstrument koblet til din smartphone

Spanske Calypso Cups 4.0 kan måle vinden i toppen af masten helt uden irriterende kabler. En solcelle sørger for strøm og data overføres via Bluetooth, der rækker 50 meter.