Gå til hoved-indhold

11 svenskere øver sig 30 timer i en redningsflåde

I juni gennemførte Sjöräddningssällskapet med Chalmers og EU-projektet SMACS en øvelse i en redningsflåde i Göteborgs yderskærgård.

Et år med Aron - et liv med skipperen - træskibe sejler Fyn Rundt nu

Siden 1968 har skipper Kristian Lund levet af at sejle med den gamle skonnert ARON af Svendborg. I en livsstil og en kærlighed til de store, gamle træskibe, viser film af Anders Dylov.

 

Oure udklækker nye sejlere på sommerkursus

Minbaad.dk er atter på Oure, hvor vi har fulgt nye og erfarne sejlere. Nyt tiltag i år er distancesejladsen Fyn Rundt - næsten.

Så stor er Marstal Mærsk

396 meter langt og 60 meter bredt er det gigantiske containerskib, som Søren Stidsholt fra Fyns Amts Avis filmede udfor Marstal.

Båd til millioner af kroner ødelægges under isætning

Vi håber kranføreren har en god forsikring.

Dreng falder i vandet og flænses af motorskrue fra sin gummibåd

17-årig dreng blev hentet af helikopter i Ballen på Samsø efter skruen ramte ham, efter gummibåd cirklede rundt om ham.

Campisternes indtog i Middelfart Havn

Først lægger campisterne autocamperen ved slæbestedet, og nu lægger campingvognene til ved broerne i Middelfart. Er campingpladsen lukket?

Nu stjæles der ikke længere påhængsmotorer fra Sønderborg Sejlklub

TV Syd forklarer at en alarm vækker hele havnen, hvis en tyv forsøger at stjæle påhængsmotorerne. Unge fra universitet i Sønderborg har fundet løsningen med systemet Fydico.

Sydfynske sejlere vinkede farvel til 400 meter Marstal Maersk

Med Ærøflaget højt blafrende i masterne slog bunkevis af joller, sejlskibe i alle størrelser og sågar kajakker kurs mod Marstal Bugt søndag eftermiddag, skriver Fyns Amts Avis.

Arcona 380 - bedste Arcona nogensinde

Den svenske Arcona 380 til 1,98 mio. kroner, har længere vandlinje end Xp 38 og vejer et ton mindre, men med omtrent samme sejlareal. Test viser at den sejler 7,6 knob på kryds.