Gå til hoved-indhold

50-årige Dufour Arpege 30 versus ny Dufour Grand Large 310

Dufours Arpege 30 var en succes i 1960erne, nu har vores grundige, svenske kolleger på hamnen.se sat den op mod nutidens Dufour. Se hvad der er sket på 50 år.

Søren Nielsen fra Horsens vinder 3. SLAM-taske

Konkurrencen på minbaad.dks facebook-side om en vandtæt SLAM-taske til 399 kroner er slut. Tre sejlere er fundet og alle svarede rigtigt om at minbaad.dk startede i 2008.

Beskidt sjov svinetræning i skoven - se øvelsen popcorn

Professor i biomekanik, tidligere OL-sejler Jens Bojsen-Møller og idrætsfysiolog Peter Løwenstein er taget i skoven. Læs også hvad Berlingske Tidende mener om den nye bog.

Aalborg Sejlklub træt af forladte både - nu sælges de

Efterladte og tilsyneladende ejerløse sejlbåde og andet skibsudstyr er nu så stort og irriterende et problem for Aalborg Sejlklub.

Kebony vinder pris for bedste virksomheds-innovation i London

Norsk selskab har udviklet et bæredygtigt og miljøteknisk alternativ til truede tropiske træsorter, der apteres på både. Kebony skabes via et biprodukt fra sukkerørsproduktion.

Interview med Luffe-byggeren Oluf Jørgensen

Oluf Jørgensen har bygget Luffe-både i 40 år. Vi besøgte ham på værftet i Kolding.

193 meter containerskib sejler på grund

Beboerne omkring kysten ud for Pok Fu Lam i Hong Kong fik sig i denne uge en stor forskrækkelse, da et 193 meter langt containerskib kom tættere og tættere på fastlandet.

Værftejer i Skovshoved Peter Nordbjærg er pludselig død

En af Skovshoveds Havns mest kendte profiler er gået bort og begraves i dag. Peter Nordbjærg overtog værftet på Skovshoved Havn efter sin fader Ebert Nordbjærg. Vi bringer en nekrolog.

Marianne Andreassen vinder SLAM-taske - one to go

I morgen lørdag slutter Facebook-konkurrencen om den sidste vandtætte SLAM-taske.

Vil du købe X-One - se den på mitbaadmarked.dk

X-One fra Horsens sælges til 749.000 kroner, kan man læse på vores bådmarked. Du kan også selv sætte din båd til salg, helt gratis.