Gå til hoved-indhold

Altmulig-arbejdsmand, søges til Horsens Yachtværft

Klargøring og vedligehold af lystbåde:  Vask, klargøring i forbindelse med optagning, søsætninger og afleveringer. Poleringer, maling af bund og drev enheder, er nogle af de opgaver du kan forvente, fortæller chef for Horsens Yachtværft, Søren Buhl.

Alsidig bådebygger med godt humør søges til Horsens Yachtværft

Horsens Yachtværft er en håndværksvirksomhed med 12 medarbejdere, der beskæftiger sig med reparations- og renoveringsarbejde inde for lystbåde og mindre erhvervsskibe. Værftet søger en god alsidig bådebygger, med godt humør og gode evner.

Brint som nyt brændstof til bådmotorer - Jan Hovald blogger om brint teknologi

Brinten opsamles i trykbeholdere og kan betragtes som det nye grønne brændstof. - De nye brintteknologier presser på – det har de gjort i nogen tid, fortæller Jan Hovald i sin nyeste blog. Brint kan være et nyt brændstof for fremtiden. De første eksempler bruger en brint FC ’forlænger'.

Mand sad fast under båd i Hou og druknede

En mand fra Tyskland har mistet livet i en drukneulykke, efter at han sad fast under en båd søndag aften.

 

Er du ung og vil du gerne i gang med at sejle? Her kan du gå hen

Hvis du sidder som ung og drømmer om at komme i gang med sejlerlivet, så er der her en række gode råd og tilbud til at komme i gang. 20-årige Anna Brinch fra minbaad.dk giver gode fire råd. Hun er selv ny i sejlsportens verden og sejler LM 22 i Vordingborg.

31 sejlere er klar til VM og OL-kvalifikation i Haag i Nordsøen - se holdet her

Fra 11.-20. august sejler Sejlerlandsholdet VM i alle olympiske bådklasse i Haag, hvor der kan komme kæmpe bølger. Foruden vægtige medaljer på spil, er mesterskabet også første mulighed for at kvalificere Danmark til OL næste sommer i Paris. Dansk Sejlunion præsentere sejlerne.

Træskibs Sammenslutningen inviterer til ungdomstræf og sejlads sammen ud fra Korsør

I forbindelse med det Maritime Folkemøde i Korsør, inviterer TS til særlige aktiviteter målrettet mod unge. Deres 2 dages togt er et tilbud, der udelukkende laves med henblik på at samle unge, skriver Træskibs Sammenslutningen i deres invitation. 

Massiv redningsaktion efter jolle kæntrede ved Stubbekøbing - civil båd kom til undsætning

Takket være redningsveste og et vakst, civilt lystfartøj, blev katastrofen i denne omgang afværget. Det bekræfter myndighederne, til Folketidende, ligesom de bekræfter, at en jolle var kæntret ud for Hårbølle Havn nær Stubbekøbing.

Træskibe, kapsejlads og maritim stemning i Helsingør

Klassiske træskibe, sømandssange og maritim stemning på Kulturhavnen i Helsingør. Lørdag d. 12 august lægger skibene fra Danmarks største kapsejlads for klassiske træskibe, igen til kaj Helsingørs historiske havn.

Død pukkelhval fundet drivende i Lillebælt

Den døde pukkelhval er fundet syd for Fænø i Lillebælt. Naturstyrelsen oplyser til TV 2 Fyn, at man ikke skal røre ved dyret, hvad end det driver op på land eller fortsat ligger i vandet. En Pukkelhval kan blive 18 meter lang.